Kulüp binasını gezdi. Antrenmanı izleyerek teknik ekip ve futbolculara başarılar diledi.

Zonguldak Kömürspor’da yıllardır  futbol oynadıktan sonra Samsunspor, Beşiktaş, Fenerbahçe gibi forma giyen  eski Milli Futbolcu Tümer Metin,“Lacivert Geceler” isimli filmin çekimleri için Zonguldak’a geldi.Filmde  Zonguldakspor ile ilgili bölümde  rol alan  Tümer Metin, Zonguldak Kömürspor kulübünü’de  ziyaret etti.

Kulüpte yapılan çekimlerin ardından Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda geçen  Tümer Metin, futbolcular ve teknik ekip ile sohbet ederek başarılar diledi.

BİR TELEFON KADAR YAKINIZ

Zonguldak Kömürspor’u el birliği ile daha iyi yerlere  getirilmesi  gerektiğini belirten Tümer Metin,Şehrin birlik-beraberlik içinde olması gerektiğini, kendisinin ise  desteğe her zaman hazır olduğunu söyledi. Metin şunları söyledi”  Burada  doğmuş büyümüş biri olarak  şehre her adım attığımda aynı duyguları  yaşıyorum. İçin kıpır kıpır ediyor.Zonguldak Kömürspor’un ve kulübün hepimizin hayatında çok önemli yeri var. Eski dostluklar, eski  arkadaşlıklar ve güzel hatıralar bıraktık. Hep geldiğimizde aynı duyguları içimizde hissediyoruz.Kulüp binası  şu an tadilat halinde. Takımın bir an ence daha iyi yerlere gelmesi lazım. Bunun için biz üstümüze düşeni yapalım ama sadece bizim yapmamızla olmuyor. Buradan çağrı yapmak istiyorum. Bu kulüp,  bu şehir,  şehrin ileri gelenleri artım bir ayaklansın. El birliği ile takımı hak ettiği yere getirelim. Şehrin ileri gelenleri ile bir araya gelelim. Neler yapabileceğimizi bir oturup konuşalım. Ne gerekiyorsa yapalım. Bizlere ulaşmak o kadar zor değil.Bir telefon mesafesi uzaktayız. Bütün herkesin bir araya gelmesi lazım. Biz üstümüze düşeni  yapmaya hazırız.  Bu işler sadece benim veya bir iki kişinin çabası ile olmuyor. Birlik-beraberlik içinde olmamız lazım. Hep birlikte başarabiliriz”

(Haber Ercan Aygün)


Editör: Haber Merkezi