BAŞKAN GEBEŞ, AK PARTİ ZONGULDAK MİLLETVEKİLİMİZ POLAT TÜRKMEN İLE BİRLİKTE ÇAYDEĞİRMENİ BELEDİYESPOR - GELİKSPOR MAÇINI İZLEDİ

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, seçim bürosu açılışı sonrasında AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen ve Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, Çaydeğirmeni Belediyespor Kulüp Başkanı Savaş Göçen  ile birlikte Zonguldak Süper Amatör Lig’de mücadele eden Çaydeğirmeni Belediyespor ile Gelikspor maçını izledi.

2-2’lik eşitlikle tamamlanan mücadelenin devre arasında önce Gelikspor soyunma odasını ziyaret eden protokol, Zonguldak Süper Amatör Lig şampiyonu Gelikspor’u elde ettikleri şampiyonluktan ve özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti.  

Başkan Gebeş Gelikspor’un soyunma odası ziyaretinde, ”Gelik benim en güzel yıllarımın geçtiği bir belde. Gençlik yıllarımın geçtiği, Ayiçi’nin tozlu sahalarında tozunu yuttuğum şehrin takımının başarılı olması en az Çaydeğirmeni’nin başarılı olması kadar beni gururlandırdı. Güzel bir hazırlık dönemini sonunda Burhan başkanım dedi ki bu yıl hedefimiz şampiyonluk. Hedefi olanı hedef koyanı severim. Hedefe ulaşanlara da şapka çıkartır hakkını teslim ederim. Emeklerinizin karşılığında elde ettiğiniz şampiyonluktan dolayı sizleri tebrik ederim. Play off maçı var. Allah gönlünüze, kalbinize göre versin” dedi.

Sonrasında protokol  Çaydeğirmeni Belediyespor soyunma odasını ziyaret etti. AK Parti Milletvekilimiz Polat Türkmen oyuncuların lig maratonunda göstermiş olduğu başarılı bir sezondan dolayı tek tek tebrik etti. 

Oyuncularla sohbet eden Türkmen; “  Değerli arkadaşlar önemli olan sporda fair play dediğimiz olayı hiç bırakmayalım. Belediye başkanıma özellikle teşekkür ediyorum. İnanın en küçük bir şeyi ihmal etmeden her şeyin içinde var. Spora ve sporcuya vermiş olduğu destelerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum”dedi.

Çaydeğirmeni Stadyumu’nda oynanan mücadele 2-2 ‘lik eşitlikle son bulurken maç sonu Çaydeğirmeni Belediyespor tribünleri ligde gösterdikleri başarılı tablodan dolayı takımı tribüne çağırarak ayakta alkışladı.

Editör: Haber Merkezi