Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, hafta sonunda oynayacağı Tuzlaspor  müsabakasının  hazırlığını dün yaptığı antrenmanla tamamladı.
Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Semih Karadeniz düz koşu yaparken  Mustafa Öztürk  ise katılmadı.
Teknik Patron Cahit Terzi  nezaretinde yapılan antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra yan top, şut ve  duran top çalışması yapan Kırmızı-Lacivertliler, son ölümde ise  çift kale maç yaparak  Tuzla maçının provasını  tamamladılar.
Bu günü dinlenerek geçirecek olan Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular, Cumartesi  sabah  saatlerinde  karşılaşma için İstanbul’a hareket edecekler.
4 EKSİK VAR
Pazar günü saat 15.00’de Tuzla  Belediyesi stadyumunda oynanacak  müsabakada  büyük  çekişme  sahne olacak.
Zonguldak Kömürspor’da cezalı olan takım kaptanı Mert Caymaz ile  Okan Eken ve  sakat olan Semih Karadeniz ile  Mustafa Öztürk, zorlu müsabakada takımdaki yerlerini alamayacaklar.
 80 KİŞİLİK  KONTENJAN AYRILDI
 Tuzlaspor yönetimi  yönetmelik gereği Pazar günü oynanacak maçta  Zonguldak Kömürspor’a 80 kişilik yer ayırdı.
Tribünlerin yüzde 5’ine denk gelen  yaklaşık 80 kişilik Zonguldak Kömürspor taraftarı kendilerine  ayrılan  bölümden takımı  destekleyecekler.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi