Zonguldak bu sene  üçüncü kez Türkiye şampiyonasını organize edecek. Daha önce U14 birinci ve ikinci kademe maçlarına ev sahipliği yapan Zonguldak’ta bu kez U19 Türkiye Şampiyonası ikinci kademe maçları yapılacak. 22-26 Mayıs tarihleri arasında yapılacak müsabakalara; İstanbul’dan Bağlarbaşı, Gazi Mahallesi ve Sultangazispor, Kocaeli’den Güneşspor, Eskişehir’den Sağlıkspor ve Kırklarelispor’dan Lüleburgazspor takımları katılacak.

Müsabakalar için dün Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’da kura çekimi yapıldı.

Kura çekimine ASKF Başkanı Kemal Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili  Hakan Yüksel, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç,  TÜFAD adına yönetim kurulu üyesi Nihat Ürer, İl Hakem Kurulu adına Yakup Çetin, Saha Komiserleri Derneği Başkanı  Bülent Tuna ve Kulüp temsilcileri katıldı. Açılış konuşmasını yapan  ASKF Başkanı Kemal Demir tüm takımlara başarılar dileyerek şunları söyledi.” Bu sezon iki kez U14 trkiye Şampiyonası grup maçlarını organize ettiştik.maçları güzel bir şekilde tamamladık. Bu kez sizleri  misafir edeceğiz. Ben katılan tüm takımlara başar diliyorum. Centilmenlik çerçevesi içinde geçmesini temenni ediyorum”

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel duygularını şöyle dile getirdi,” Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak bu sene gerek okul sporları, gerek salon sporları ve  futbol  branşında  birçok organizasyona ev sahipliği yaptık. U19 müsabakalarının da  kusursuz bir şekilde geçmesi için tüm hazırlıklarımızı yaptık. Ben hepinize  başarılar diliyorum” dedi

Daha sonra  kura çekimi yapıldı.Kura çekimi sonrasında bugün  Kozlu sahasında oynanacak  maçların programı şöyle:

A GRUBU

Saat: 17:00 Lüleburgazspor-Sağlıkspor

Sultangazi (Bay)

B GRUBU

Saat: 15:00 Bağlarbaşıspor-Gazi Mahallesispor

Güneşspor (Bay)

Editör: Haber Merkezi