Zonguldak bir büyük organizasyona daha ev sahipliği yapılacak. 22-26 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan U19 Türkiye Şampiyonası ikinci kademe müsabakalarına 6 takım katılacak.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı  Kemal Demir, Erzurum da yapılan  Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Merkez  toplantısına katıldı.

Toplantıda amatör sporun gelişmesi için  öneriler  sunulurken,  sorunlar aktarıldı. Demir, Erzurum’da Amatör sporun gelişmesi için önemli gelişmeler olduğunu ifade ederek Zonguldak’a bir grup müsabakası daha aldıklarını ifade etti.

TOPLANTI FAYDALI GEÇTİ

Erzurum’da yapılan ve 2 gün süren TASKK toplantısının çok faydalı geçtiğini anlatan Kemal Demir, şunları söyledi;” Toplantı amatör sporun daha iyi yerlere gelmesi için çok faydalı geçti. Geçtiğimiz sezonun değerlendirmesi yapıldı. Gelecek sezon ile ilgili  bilgi alışverişinde bulunuldu. 2. Küme ve BAL ligindeki yaş statüsü ile ilgili sıkıntılar vardı bunları dile getirildi.81 ilin ASKF Başkanı görüşlerini dile getirdi. İnşallah amatör spor daha iyi yerlere gelecektir”

U19 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YAPILACAK

Zonguldak bu sezon üçüncü kez Türkiye şampiyonasına ev sahipliği yapacak. Daha önce U14 birinci ve ikinci kademe maçlarına ev sahipliği yapan  Zonguldak’ta bu kez U19 Türkiye Şampiyonası ikinci kademe maçları yapılacak.

22-26 Mayıs  tarihleri arasında  yapılacak müsabakalara  İstanbul’dan  Bağlarbaşı, Gazi Mahallesi ve Sultangazispor, Kocaeli’den Güneşspor, Eskişehir’den Sağlıkspor ve Kırklarelispor’dan Lüleburgazspor takımları katılacak.

Katılacak olan takımlara başarılar dileyen Demir;” Daha önce U14 kategorisinde iki gurup maçı ilimizde oynanmıştı. Başarılı bir organizasyon  geçirdik. Bu kez  U19 Türkiye  şampiyonası ikinci kademe maçlarına eve sahipliği yapacağız. Müsabakalar Kozlu sahasında oynanacak 6 takım katılacak. Ben şimdiden katılacak olan tüm takımlara başarılar diliyorum”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi