AK Parti  Zonguldak Milletvekili  Özcan Ulupınar, Antrenör İshak Tiryaki’yi arayarak  şampiyon boksörleri  kutladı.

Zonguldak’lı Boksörler 21-27 Ocak 2018 tarihleri arasında Nevşehir’de yapılan Genç ve Büyük Kadınlar Türkiye Boks Şampiyonasında büyük bir başarı göstermişlerdi.Türk Boksuna  önemli  sporcular yetiştiren aynı zamanda Milli  Takım antrenörlüğü yapan  İshak Tiryaki’nin  talebeleri 2 altın 1 gümüş , Kdz.Ereğli Belediyespor sporcusu Öznür Özsoy’da altın madalya kazanmıştı. Zonguldak olarak 3 altın 1 gümüş madalya   kazanan Boksörler büyük bir başarıya imza atmıştı. Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Antrenör  İshak Tiryaki’yi arayarak   başarılarından dolayı tebrik etmiş, nezlinde tüm sporcuları  kutlamıştı.

Ulupınar’a göstermiş olduğu ilgiden dolayı  teşekkür eden Antrenör İshak Tiryaki, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;”

AK Parti  Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Özcan Ulupınar 21-27 Ocak 2018 tarihleri arasında Nevşehir’de yapılan Genç ve Büyük Kadınlar Türkiye Boks Şampiyonasında Genç Kadınlarda Şampiyon olan 48 kg da Öznur Özsoy’u +81 kg da Gümüş Madalya kazanan Ayşegül Arslan’ı , Büyük Kadınlarda 54 kg’da Şampiyon olan Rabia Oruçoğlu ile 75 kg’da şampiyon olan Selma Karakoyun’u telefon ile arayarak kutlamıştır. Sayın vekilimize ilgi ve alakasından ötürü teşekkürler.” İfadelerini  kullandı. HABER: ERCAN AYGÜN

 

 

Editör: Haber Merkezi