TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı 24 Erzincan maçı hazırlığını dün tamamlandı.
 Fener sentetik sahada yapılan antrenman öncesi  futbolcuları ile kısa bir konuşma yapan  Teknik Sorumlu Barış Şeref Erzincan maçının önemini anlattı.
Daha sonra  ısınma hareketleri ile başlayan antrenman teknik taktik ve duan top çalışması ile tamamlandı.
 Son hazırlığını dün  yapan Kırmızı-Lacivertli  kafile  müsabaka için bu sabah otobüs ile İstanbul’a oradan da uçak ise   Erzincan’a geçecek.
STRESE GİRMEK İSTEMİYORUZ

 Zorlu deplasmanda  puan almak için mücadele edeceklerini belirten takım Kaptanı Sinan Ören, yaptığı açıklamada şunları  söyledi,” Erzincan güçlü bir rakip. Zor bir maç bizi bekliyor. Rakibi analiz ettik. Yenilmeyecek bir takım değil. Ama iyi mücadele edip sahada  doğruları yapmamız gerekiyor. Üzerimizde bir şansızlık, bir kısmetsizlik var.Bireysel  hataları çok yapıyoruz. Bu  hataları  yapmazsak galip gelebiliriz. Önümüzde  zorlu bir periyot  bizi bekliyor. Bunlardan ilki Erzincanspor. Puan  cetvelinde ikinci sıradalar. Önemli oyuncuları var. Ama bizde istediğimiz zaman  iyi sonuçlar alıyoruz.  Erzincan’da puan yada puanlar için mücadele edeceğiz. Yerimizi bir an önce sağlamlaştırmak için   puana ihtiyacımız var. Bize bir galibiyet lazım. Strese girmemek için bir an önce galip gelmeliyiz. “
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi