2013-2014, 2015-2016 sezonlarında  Zonguldakspor’un formasını giyen, attığı gollerle   taraftarın gönülde taht kuran  Eren Üntürk’ün yolu bir kaz daha Zonguldak’a düşüyor.

Deplasmanlı Süper Amatör Küme’de şampiyonluk mücadelesi vermeyi amaçlayan  Kilimli Belediyeaspor, bu doğrultuda yaptığı transferle ses  getiriyor.

Kulüp Başkanı Musa Bahadır ve yönetim kurulu üyeleri  antrenör Selahattin Bayar’ın raporu doğrultusunda  bombaları patlatmaya devam ediyor. Antrenör  Bayar , Vakkas Kör, Eren Üntürk, Ahmet Bağış ve  Oğuz Küçük ile  görüşmelerinin devam ettiğini, anlaşmalarının an meselesi olduğunu belirtti.

ZONGULDAKSPOR’A ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Sarı –Siyahlı ekibin  kadrosuna katacağı en önemli futbolculardan biride Eren Üntürk. Kilimli  Belediyespor taraftarlarını şimdiden havaya sokan Eren Üntürk, 2013-2014 ve 2015-2016 yıllarında Zonguldakspor forması giymişti. Attığı gollerle  tribünleri  coşturan ve  Zonguldakspor’un BAL liginden üçüncü lige yükselmesinde büyük pay sahibi olan Eren Entürk,  Kırmızı-Lacivertli ekipte  şampiyonluk sevinçi yaşamıştı. Son olarak Ladik Belediyespor’da oynayan Eren Tüntürk’ün  hafta içi Zonguldak’a gelerek Kilimli Belediyespor’a imza atması bekleniyor.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi