Hafta sonunda  kendi sahasında  Şanlıurfaspor’u konuk edecek olan Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular maçın  hazırlıklarına başladılar. Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda  Teknik Patron Cahit Terzi nezaretinde yapılan antrenmanda futbolcuların hırslı ve neşeli oldukları özlendi.

Antrenman öncesi futbolcuları ile  kısa bir toplantı  yapan Terzi, Urfa maçının önemini anlatarak üst sıralara tırmanmak için  kesirlikle kazanılması gereken bir maç olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz hafta  2-2 berabere kaldıkları Bandırma deplasmanında galibiyeti  kaçırdıklarını belirten Teknik Direktör Cahit Terzi,  Urfa maçına mutlak galibiyet parolası ile çıkacakları ifade etti.

ZİRVE İÇİN KAZANMAK ŞART...

 Üst sıralarda yer edinmek için taraftarlarının desteği ile Cumartesi günü oynayacakları Şanlıurfa maçını kazanarak istediklerini belirten Terzi, yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bizim takımımızın iyi olduğunu ben her zaman söylüyorum. Bizim orada hakkımız o oyuna göre 3 puandı. Sadece bireysel hatalarla 2 tane kötü gol yedik. O goller bizi baya sarstı ama asla mücadelen vazgeçilmedi. Çocukların 90 dakika mücadelesi 2-2 eşitliği yakaladı. Hatta 3-2 veya 4-2 bile kazanabilirdik.Son dakikalarda 2 tane net kaçırdığımız pozisyon var. Oyundan mücadeleden son derece memnunuz. Oraya gelen taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz. Bizde onların başını eğecek futbol oynamıyoruz. Gerçekten deplasmanda 6-7 tane pozisyona giren bir takım var. İnşallah bundan sonra önümüze bakacağız. Hedefimiz içerde oynayacağımız” 

KOLAY MAÇ YOK!!!

Ligdeki tüm maçların zor geçtiğini belirten Terzi, Cumartesi günü oynayacakları Şanlıurfa  maçının da çekişmeli geçeceğini  bildiklerini söyleyerek şöyle konuştu,”

Şanlıurfa iyi bir ekip. 3 maçta 7 puan yaptılar. Henüz yenilgileri yok. Bizde çok iyi bir takımın. Dolayısı ile maç çek çetin geçecek. Bunun bilinici içindeyiz. Ama bir saha ve seyirci avantajımızı kullanıp üç puanla ayrılmak istiyoruz. Üst sıralara biraz daha tırmanmak istiyorsak bu maçı  kazanmamız şart. Taraftarımızın da desteği ile sahadan istediğimizi almak için mücadele edeceğiz.”

 BİZİM İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL...

Urfa maçının Cumartesi günü oynanacak olmasına değinen Terzi, “ TFF maç programını belirlerken  bazı gelişmeleri göz önüne alıyor. Mesela kupa maçları, iddia, aynı şehirde aynı gün birden fazla profesyonel maçın olması. Saha durumları gibi faktörler göz önüne alınıyor. Buna göre maç planlamasını yapıyor. Cumartesi ve Pazar günü oynamamızda sıkıntı yok. Sadece Cumartesi maçlarında taraftarımızın sayısı biraz düşüyor. Biz  hangi gün olsun  tüm maçlarımıza üç puan için çıkıyoruz”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi