TFF İkinci Lig Beyaz Grupta  mücadele eden Zonguldak Kömürspor, 24 Şubat Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Amed Sportif maçı hazırlıklarına devam ediyor.
Dün oynanması gereken Sancaktepe maçı  kötü  hava  ve saha koşullarından dolayı ertelenen Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular boş durmuyor.
Önümüzdeki  Çarşamba günü oynanacak Amed maçı hazırlıklarına ağırlık veren futbolcular Fener sentetik sahada Teknik sorumlu Barış Şeref nezaretinde yaklaşık bir buçuk saat süren  bir çalışma yaptılar. 
KENDİMİZİ ELEŞTİRİYORUZ
Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan takım kaptanı Sinan Ören, öz eleştiri yaptı. Geçtiğimiz  Pazar oynanan ve 1-0 önde iken 2-1 yenildikleri Ankara Demirspor karşılaşmasına utanç verici bir maç olarak baktıklarını belirten Sinan, şunları söyledi” Bizim açımızdan utanç verici bir maçtı. Elimizden gelenin daha fazlasını yapmamız gerekiyor. Kendimizi baştan sona kadar eleştirmemiz gerekiyor. 10 kişi kalmış rakipten en kötü 1 puan almamız gerekiyordu. Dediğimiz gibi çok üzüldüğümüz ve utanç duyduğumuz bir maçtı. Ama lig devam ediyor. O maçı unutup önümüze bakmamız gerekiyor.”
ERTELEME İYİ OLDU

Sancaktepe maçının ertelenmesi üzerine 24 Şubat’ta oynayacakları Amer Sportif maçına odaklandıklarını belirten Sinan şunları söyledi,” Sancaktepe ile oynayacağımız maç ertelendi. Bizde bir sonraki müsabakaya hazırlanıyoruz. Amed Sportif ile çok zorlu bir maç oynayacağız. Önümüzde  çalışma süremiz var. Bu süre bizim için iyi oldu. Sakat arkadaşlarımız vardı. 24 Şubat’a kadar eksiklerimizi gidermek istiyoruz.”
SKORU KORUMAYI BİLMİYORUZ
 Öne geçtikleri maçta skoru koruyamadıklarını belirten Sinan Ören, bir an önce küme düşme potasından uzaklaşmak istediklerini belirterek sözlerini şöyle tamamladı” Kümede kalma konusunda içimiz rahat. Bu takım  kümede kalacaktır. Biz hiç kötü düşünmedik. Ama kadro açısından  tecrübeli oyuncuların yanı sora genç  arkadaşlarımız da var. Bu yükü kaldırabilecek kapasiteyiz.Ateşten ne kadar  uzak kalırsak bizim için risk azalacak. Bir an evet girdaptan kurtulmamız gerekiyor. Baktığımız zaman maçlarda  fırsatlarda geliyor. Öne geçtiğimiz maçlarda  bunu koruyamıyoruz. Kötü oynarken Allah yardım ediyor. Golü atıyoruz ama koruyamıyoruz. Bir şekilde öne geçtiğimiz maçlarda skoru korumayı öğrenmeliyiz.  Dediğimiz gibi bir an önce tehlikeli bölgeden uzaklaşmalıyız”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi