Merkez A grubunda   Play-Off’a çıkmayı  daha önceki maçlarda garantileyen lider Üzülmezpor ile  ikinci sıradaki Tersanespor takımları arasında  oynanan müsabaka adeta nefesleri kesti. 

Maçın ilk 45 dakikası 3-0 Üzülmezspor’un  üstünlüğü ile sonuçlandı. İkinci yarıda oyunun kontrolünü elinde bundular Tersanespor, yakaladığı sayısız fırsattan sadece 2 tanesini gole çevirebilince  90 dakika 3-2 Üzülmez’in üstünlüğü ile sonuçlandı.

Birinci Amatör Küme Merkez A grubunda  lider  olarak Play-Off’a çıkmayı garantileyen Üzülmezspor, ile  ikinci sıradaki Tersanespor  Fener Sentetik sahada karı karşıya geldiler.

Bu karşılaşma öncesi Play-Off’a çıkmayı garantileyen iki takım  prestij maçında karşıtılar. Müsabakaya hızlı başlayan Üzülmezspor, ilk 20 dakikada Tersanespor defansının  yaptığı büyük hataları değerlendirerek bir anda 3-0 öne geçti.

 İlk yarı  3-0 Üzülmez’in üstünlüğü ile sonuçlandı.

Maçın ikinci yarısı ise büyük çekişmeye sahne oldu. Oyun  üstünlüğü eline geçiren Tersanepor’lu oyuncular net gol pozisyonlarına girerek rakibine sıkıntılı anlar yaşattılar. 

Üzülmezspor’lu futbolcular ise 3-0 önde olmanın avantajı ile ikinci yarıya başlayınca  skoru koruma adına  bir oyun sergilediler ve kendi alanlarından çıkmakta zorluk çektiler. Girdiği net pozisyonlardan sadece ikisini değerlendiren Tersanespor, bir anda skoru 3-2’ye taşıdı. 3-2den sonra girdikleri pozisyonları değerlendiremeye Tersanespor’lu oyuncular  beraberlik golünü bulamayınca  90 dakika Üzülmezspor’un 3-2 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Bu sonuçtan sonra puanını 24’e çıkartırken Tersanespor 17 puanda kaldı.

İki takımda bitine 1 hafta kala Play-Off’a çıkmayı  garantilediler.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi