Zonguldak'ta  uzun seneler amatör futbolun yükünü çeken Üzülmez sahası toprak yüzeyli olduğu için 11 yıldır kullanılmıyordu. 11 yıldır atıl durumda olduğu için adete talan edilen Üzülmez sahasının yenilenip tekrar  sporun hizmetine sunulmak için başlatılan çalışmalar sonuç verdi. Tesisi amatör sporun hizmetine sokmak için harekete geçen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 19 Ağustos 'ta ihale gerçekleştirmişti.  İhale süreci ve gerekli resmi yazışmaların tamamlanmasının ardından yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. Firma ekipleri Üzülmez sahasında çalışmalara başladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Spor Şube Müdürü Gazel Güven ile birlikte Üzülmez sahasında incelemelerde bulundu ve bilgi aldı

 Zonguldak’a yeni  tesis kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, bu sahada geçmişte kendisinin de futbol oynadığını  ifade ederek şunları söyledi”  Spor yaptığım dönemlerde bu sahada çok  futbol oynamıştım. Dolayısı ile bizde ve birçok sporcuna anıları var. Burası toprak zeminli olduğu için uzun zamandır atıl durumdaydı. Burayı tekrar spora kazandırmak için yaptığımız girişimler sonuçlandı. Çok şükür çalışmalar başladı. Bu bölge tarihi, kültürü ve doğası ile  Zonguldak’ın çok önemli bölgelerinden bir tanesiydi. Bu bölgeyi tekrar canlandırmak için  başlattığımız çalışmalar sonrasında yeni tesislerde kazandıracağız. Başka  projelerimizde var. Zonguldak’a yeni tesis  kazandırmak için mutluyuz. Emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi