Zonguldak’ta Zonguldak Safari Offroad Kulübü (ZOSOFF) öncülüğünde Vali Ahmet Çınar ve MÜSİAD Zonguldak Şubesi desteğiyle Zonguldak 1. Offroad festivali yapılacak.

29-30 Haziran 1 Temmuz tarihlerinde yapılması planlanan festival için MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz ile birlikte Vali Ahmet Çınar’ın yanına giden Zonguldak Safari Offroad Kulübü Başkanı Sefer Oktay, “Zonguldak’ta ilk defa Offroad festivali gerçekleştirilecek. Bunun için ilk adımları MÜSİAD desteğiyle atmış bulunmaktayız. Taşçılar Köyünde yaklaşık 3 gün sürecek olan festivalimizde Pazar günü yarış yapılacak olup dereceye girenlere çeşitli hediyeler verilecek. Bu zamana kadar bir çok ilde yapılmasına rağmen Zonguldak’ta hiç yapılmayan etkinlik ilk defa MÜSİAD ile birlikte yapılacak” dedi.

Vali Ahmet Çınar’a festival talebini olumlu karşılayıp yer gösterdikleri için teşekkür eden MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, “Bu tür etkinlikler yaparak Zonguldak’ımızı tanıtmamız, güzelliklerini göstermemiz gerekiyor. Kentimizin tanıtımını yapacak ve önünü açabilecek her etkinliğe destek vermeye çalışıyoruz. Bundan sonra da İnşallah devamını sağlayacağız” dedi.

Başkan Yılmaz, ayrıca ZOSOFF üye ve temsilcilerine kenti tanıtıcı etkinlik için teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi