Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor, Cumartesi günü evinde   konuk edeceği Yeni Çorumspor AŞ müsabakası hazırlıklarına devam ediyor.

Teknik Patron Serkan Afacan nezaretinde  Çaycuma ilçe stadyumunda çalışan kırmızı-lacivertli futbolcular, zorlu   maça en iyi şekilde hazırlanıyorlar. 

Ligde geride kalan 5 maçın 2’sini evinde oynayan Zonguldak Kömürspor, bu iki maçında kazanarak 6 puanı hanesine yazdırdı. Sahasında puan kaptırmayan  Kırmızı-Lacivertiler, Çorum maçında da  kayıp yaşamak istemiyor.

Yeni Yorumspor A.Ş ise   deplasmanda oynadığı 2 maçı da kazanmasını bildi.Zonguldak maçına da galibiyet parolası ile  hazırlanan Kırmızı-Siyahlı ekip, istediğini alarak  deplasman başarılarına bir yenisini daha  eklemek istiyor.

Zonguldak Kömürspor Teknik Patronu Serkan Afacan, antrenmanlarda futbolcuları ile konuşarak onlara Çorum maçını önemini anlatıyor. Rakibin deplasmanda  oynadığı  iki maçı da kazandığını ifade eden Afacan, tüm tedbirleri alacaklarını ve sahadan galibiyeti ayrılmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Geçen hafta deplasmanda aldıkları Sancaktepe maçını unutmaları gerektiğini söyleyen Afacan, artık  tamamen  Cumartesi günü oynayacakları Çorum maçını düşündüklerini  belirterek; “ Onlar dışarıda , biz içerde maç kaybetmiyoruz. Dolayısı ile zor bir karşılaşma olacak. Ama biz saha ve seyirci avantajımızla  evimizde yine kazanmak istiyoruz” dedi

Zonguldak Kömürspor ile Yeni Çorumspor AŞ arasındaki zorlu müsabaka 5 Ekim Cumartesi günü Saat 15.00’de Karaelmas Kemal Köksal stadyumunda oynanacak.

HABER: ERCAN AYGÜN


Editör: Haber Merkezi