Türkiye Futbol Federasyonu İkinci  Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, Antalya’da yaptığı kamp çalışması sırasında hazırlık maçları oynamaya devam ediyor. İlk hazırlık maçını  Salı günü   üçüncü lig temsilcisi Büyükçekmece Tepecik ile oynayan  Zonguldak Kömürspor, rakibine 2-1 yenilmişti.  İkinci hazırlık maçını  İkinci Lig Kırmızı  grup ekiplerinden Ergene Velimeşe ile oynayan Kömürspor,rakibi ile 1-1 berabere kaldı.

Müsabakada  iyi bir oyun sergileyen Kırmızı-Lacivertli ekip  Cenk Doğan’ın attığı golle  1-0 öne geçti. Ergene Velimeşe bu gole geçmişte Zonguldak Kömürspor formasını giyen Sinan Uzun ile  karşılık verince ilk yarı 1-1 berabere sonuçlandı. Teknik Patron Serkan Afacan, ikinci yarıda tüm oyuncularına şans vererek onların son durumunu görme imkanı buldu. Müsabakanın ikinci yarısında başka gol olmasınca karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı. 

Bugün  çift idman yapacak olan Zonguldak Kömürspor, 4 Ocak’ta Antalya kampını  tamamlayacak.

İYİ BİR KAMP SÜRECİ GEÇİRDİK

2 haftalık kamp sürecinin sonuna geldiklerini belirten Teknik Patron Serkan Afacan,”  Antalya’da yaptığımız kamp çalışmalarını 4 Ocak tarihi itibari ile tamamladık.

 Kampın ilk  haftasında çift antrenman yaptık. İkinci bölümde ise hazırlık maçları oynadık. 2 maçta 1 yenilgi, 1 beraberlik aldık.  Hazırlık maçlarında tüm oyuncularımızı oynatarak onların son durumunu görme imkanı bulduk. İyi bir süreç oldu. Sezonun ikinci yarısına  hazır bir şekilde girip alacağımız sonuçlarla güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi