Korona virüs tedbirleri kapsamında   ertelenen  futbol müsabakaları, normalleşme sürecinde yavaş yavaş başlıyor.

Süper Lig, 1-2-3 ve BAL liginden sonra  yerel süper amatör küme maçları  kaldığı yerden başlamasına ve tamamlanmasına karar verildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı vekili  Türkiye  Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı  Ali Düşmez, 81 il Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanları ve  Futbol İl Temsilciliklerine gönderdiği yazı ile Süper Amatör Küme’nin  tamamlanmasını istedi.

ZONGULDAK  ASKF SALI GÜNÜ AÇIKLAMA YAPACAK

Bu doğrultuda toplanan Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yürütme kurulu  durum değerlendirmesi yaptı. Konu hakkında bilgi veren ASKF Başkanı Kemal Demir, şu ifadelere yer verdi” TASKK Genel merkezimizden bize bir yazı geldi. Bizde   yönetim kurulumuzla bu kararı değerlendirdik. Bu sadece bizi değil tüm Türkiye’yi  ilgilendiren bir konu. Bizde ilimizdeki amatör kulüplerin menfaatleri doğrultusunda  bir karar alıp federasyona bildireceğiz. 

Bizim düşüncemiz oynatılmamasından yanaydı. Ancak son kararı TFF veriyor. Bu konuda fazla konuşun yorum yapmamak gerekiyor. Çıkacak kararı  beklemeliyiz. Biz Zonguldak ASKF yönetim kurulu olarak toplanıp aldığımız kararı TFF’ye bildireceğiz. Salı günü bu konuda net bir açıklama yapabiliriz. Verilen karara biz saygı duymak durumundayız. Ben buradan ASKF yönetim kurulu adına  önceki gün kaybettiğimiz  ASKF Genel Sekreteri, Spor Saha Komiserleri Derneği eski Başkanı Naim Acar ‘a bir kez daha Allahtan rahmet, yakınlarına baş  sağlığı diliyoruz”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi