TFF İkinci Lig Beyaz Lige  mücadele eden Zonguldak Kömürspor, Cumartesi  günü deplasmanda oynayacağı  Pendikspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Teknik patron Cafer Aydın nezaretinde Fener sentetik sahada yapılan antrenman ısınma hareketleri ile başladı.Daha sonra 5’e2 top çalışmayı yapan futbolular son bölümde ise  teknik taktik antrenmanı  yaptılar.
BASKIYI KURAMADIK
Çalışma  öncesi  açıklamalarda bulunan teknik patron Cafer Aydın,  öncelikle  geçen hafta sonu oynadıkları Aksihar maçına değinerek şunları söyledi” Akhisar maçında ilk 15 -20 dakika istediğimiz baskıyı kuramadık. Ama  30’uncu dakikadan sonra  temponuz arttı. Pozisyon bulduk. Fakat  golü atamadık. İkinci yarıya da etkili başladık.  45 ile 65’inci  dakikalar arası  tempolu oynadık  girdiğimiz pozisyonlarda golü bulsaydık sonuç çok farklı olurdu. Sonlara doğru bireysel hatadan gol yedik ve kaybettik. Futbolda bu sonuçlar var. Önemli  olan  bundan sonraki haftalarda toparlanıp seri galibiyetler alarak kendimizi  göstermeliyiz. İlerleyen haftalarda oyuncularımız tam olarak uyum sağladıkları zaman daha başarılı olacağız. İnşallah Cumartesi günü oynayacağımız Pendik maçı ile iyi bir başlangıç yapacağız. “
TARAFTAR BİZİ ALKIŞLAYACAK
Taraftara izlerken  sevk veren bir takım oluşturmaya çalıştıklarını belirten Aydın, sözlerine şöyle devam etti.” Biz çalışmaya başladığımız ilk günden beri söylüyoruz. Skor ne olursa  olsun  izlerken taraftara zevk veren bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Bunu  yavaş yavaş başaracağız. Zaten o zaman başarı kendiliğinden gelecektir. “
PENDİK MAÇI ÇOK ZOR GEÇECEK
Cumartesi günü oynayacakları Pendik maçının çok zor geçeceğini, ancak  bu maçtan iyi bir sonuçla ayrılmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Aydın, sözlerine şöyle devam etti,”Pendikspor bu sezon çok güçlü bir takım kurdu.  1. Lige yükselen Eyüpspor,  Manisa FK, Samsunspor gibi takımlardan oyuncu aldılar. Kaliteli  bir  takım kurdular. Ancak bizde oyuncularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Zorlu maçtan puan yada puanlarla döneceğimize inanıyoruz”
POZİSYONA GİRMEK ÖNEMLİ 
Akhisar maçında girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini belirten Aydın, yeni bir santrafor transferi gerçekleştirdiklerin, önemli olan pozisyona girmek olduğunu belirti. Aydın şunları söyledi; “Önemli olan pozisyona girmek. Gol sıkıntısını  bir şekilde çözersin. Zaten yeni bir arkadaşımız geldi. Biz bu kadar çok pozisyona girelim illaki golü buluruz. Atilla bu ligi iyi bulan tecrübeli bir oyuncu. İnşallah  gol sıkıntısını çözeceğiz”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi