TFF İkinci Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, hafta sonunda kendi evinde oynayacağı Kırklareli maçı hazırlıklarına  devam ediyor.

Karaelmas Kemal Köksal  stadyumunda Teknik Patron  Serkan Afacan nezaretinde yapılan antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra Kondisyon antrenörü Barış Şeref  nezaretinde  istasyon çalışması yapan futbolcular güç  depoladılar. Son bölümde ise  yarı sahada çift kale maç yapan futbolcular çalışması neşe içinde tamamladılar.

AYNI CENTİLMENLİĞİ GÖSTERMEDİLER

Antrenmanda bir açıklama yapan teknik patron Serkan Afacan, öncelikle Amed maçına değerlendirerek  zorlu deplasmanda galip gelecek pozisyonları bulduklarını  ancak golle sonuçlandıramadıklarını belirtti.

Afacan şunları söyledi” Öncelikle  Amed yönetimi bizi orada çok iyi ağırladı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Ancak bazı futbolcuları ve taraftarları aynı centilmenliği göstermediler. Isınmaya çıktığımız anda itibaren yedek kalecileri ve takım kaptanlarının yaptıkları kabul edilemez. Bunlar futbol adına yakışıksız olan davranışlardır. 8-10 bir taraftarı ile   büyük baskı yaptılar. Bu olumsuzluklara rağmen 1 puanla ayrıldık. Pas trafiği olarak diğer maçların biraz altındaydık. Buna rağmen kazanabilecek pozisyonları bulduk. Ancak  olmadı.Yenilebilirdik. Maç gitti geldi diyebiliriz. Sonuçta  alınan 1 puan ileride çok işimize yarayabilir”

İDDİALI VE MORALLİ GELECEKLER

Hafta sonunda Kırklarelispor ile zorlu bir müsabakaya çıkacaklarını anlatan Afacan,  kupada tur atlayan rakiplerinin Zonguldak’a moralli geleceğini, bu maçı kazanarak 4 maçtır süren galibiyet özlemine  son vermek istediklerini dile getirerek şöyle konuştu; Son 4 haftada galip gelemedik. Peş peşe zorlu rakiplerle oynadık.  Bizler bu kadar emeğin karşılığını galibiyetle sonuçlanmasını istiyoruz. Bu haftaki  Kırklareli maçını kazanarak galibiyet özlemine son vermek istiyoruz. Kırklareli özellikle kupada 3 tane süper lig takımını eleyerek  büyük bir başarıya imza attı. Buraya da iddialı geleceklerdir. Moralli gelecekler. Ancak biz artık kazanmaz zorundayız. Taraftarımızın da desteği ile bu maçı kazanıp  galibiyet  hasretine son vermek istiyoruz”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi