Ligi kafalarında erken bitiren Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular, deplasmanda oynadıkları maçta Tarsus İdman Yurdu’na 4-0  yenilerek  taraftarlarını üzüntüye boğdu.

Türkiye Futbol Federasyonu  İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, 31’inci hafta maçında deplasmanda Tarsus İdman Yurdu ile  karşılaştı. Bursa Bölgesinden Süleyman Soyutürk’ün yönettiği maça Zonguldak Kömürspor, Mustafa Söylemez, Kamil, Doğukan, Cömert, Semih, Barkan, Kaptan Kaan Akgün, Akif, Turan, Emre, Tezcan ilk 11’i ile çıktı.

Müsabakaya iyi başlayan ev sahibi Tarsus İdman Yurdu, 25 ve 30’uncu dakikalarda  Emer Can Sayar’ın attığı gollerle  2-0 öne geçti. 

İlk 45 dakika 2-0 Tarsus İdman Yurdu’nun üstünlüğü ile sonuçlandı.

HEZİMET YAŞADIK

Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular müsabakanın ikinci yarısında da rakibi karşısında hiçbir varlık gösteremediler. 52’inci dakikada Kamil’in yerine  Rıdvan Coşkun, 59’uncu dakikada Kaptan Kaan Gün’ün yerine  Okan Eken, 64’üncü dakikada ise Cömert’in yerine Onur Uslucan  oyuna dahil oldu. Teknik Direktör Cahit Terzi’nin bu hamleleri de  olumlu  yansımadı.  ‘Lig bitse de  gitsek’  havasına bürünen Kırmızı-Lacivertli futbolcular adeta tel tel döküldüler. Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Tarsus İdman Yurdu, 66’ıncı dakikada penaltıdan  Samed Karakoç, 82’inci dakikada ise  Tolga Şahin ile 2 gol daha bularak  sahadan 4-0 galip ayrıldı. Rakibi karşısında  ağır bir yenilgi alan Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular, taraftarlarını üzüntüye boğdular. Bu sonuçtan sonra  39 puanda kalan Zonguldak Kömürspor 10’uncu sırada, aynı puana sahip olan Tarsus İdman Yurdu ise averajla 9’uncu basamakta yer aldı.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi