Zonguldak Kömürspor’dan sezon başında Sancaktepe’den transfer ettiği Muhammed Ali Kol, zorlu Kırşehir maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Sezonun ilk haftasında Akhisar ile oynanan müsabaka sırasında kırmızı kart gören Muhammed Ali Kol 2 maç ceza almıştı. Pendik ve Uşakspor maçında cezasını çeken Muhammed , şans bulması durumunda hafta sonu oynanacak Kırşehir maçında takımdaki yerini alacak.
Zorlu deplasmandan en azından 1 puanla dönerek kötü gidişe dur demek istediklerini ifade eden başarılı futbolcu Muhammed Ali Kol,şunları söyleri” İlk hafta oynanan maç sırasında gördüğüm kırmızı kart sonrası 2 maç ceza aldım. Çok yanlış acemice bir hareket yapmıştım. Bu süreçte hiç boş durmadım. Fiziksel anlamda çalıştım. Kendimi hazır hissediyordum. Forma şansı bulunsam elimden geleni yapacağım. 
Sezona iddialı girmemize rağmen istediğimiz sonuçları alamadık.Kötü gidişatı düzeltmek için elimizden geleni yapıyoruz. En kısa zamanda toparlayacağımıza inanıyorum. Pazar günü çok güçle bir takımla karşılaşacağız. Sonuçta sahaya çıkınca her takım 11 kişi ile oynamak zorunda, biz sahaya çıkıp en iyi sonuçla ayrılmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Şu anda ihtiyacımız olan şey öncelikle puan almak. Eğer 1 puan alabilsek davamı gelecektir. Futbolcu grubu olarak bir korkumuz yok. İlk 3 hafta sonuçlarına bakıp karamsar düşünmemek lazım. Lig uzun bir maraton. Sezonu en iyi yerde bitireceğimize inanıyoruz”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi