FENER ANADOLU LİSESİ FUTBOL TAKIMI YARI FİNALLER İÇİN YOLA ÇIKTI 
Türkiye liseler arası genç erkekler yarı final karşılaşmalarına katılmak üzere 7-10-2019 tarihleri arasında Kastomonuda yapılacak olan müsabakalar için bugün sabah saatlerinde yola çıktılar.
Fener Anadolu Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni ve aynı zamanda Antrenör Abdullah Demir nezaretinde yaklaşık iki haftadan bu tarafa yarı final hazırlıklarını yaptı.
Grup şampiyonluğundaki başarıyı yarı finallerde de sürdürmek istediklerine belirten Abdullah Demir şöyle dedi. “Bunca yıllık öğretim hayatımda beni yalnız bırakmayan Okul Müdürü Ahmet Bozdemir’e ve Okul Aile Birliği Başkanı Selahattin Temiz ve yönetim kuruluna  teşekkür ederek yaptıkları çalışma bizim için takdire şayandır. 
 Fener Anadolu Lisesi okul müdürü Ahmet Bozdemir ise, “Yarı finalde okulumuz Fener Anadolu Lisesi Zonguldağımızı ve okulumuzu en iyi temsil edeceğimize gönülden inanıyorum ve başarılar diliyorum aynı zamanda bizden desteğini esirgemeyen Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'e Kilimli Belediye Başkanı Ali Arslankılıç,Genel Maden İşçileri Sendikası Yönetimine vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. 
Öte yandan İlimiz okullarından basketbol yarı finaline katılacak olan Zonguldak Atatürk Anadolu Lisesi basketbol takımına,Ereğli Zübeyde Hanım kız futbol takımına Fener Anadolu Lisesi okulu olarak başarılar diliyoruz. Ayriyetten Gençlik ve spor İl müdürü Hakan Yüksel e ise desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz."

Editör: Haber Merkezi