Zonguldak Kömürspor  Başkanı Süleyman Caner, Kulübe  sponsorluk konusunda destek olma sözü veren  CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’a teşekkür etti.

Çarşamba günü Ankara’da Hacettepe ile oynanan maçı izlemeye  gelen Deniz Yavuzyılmaz’ın  Eren Enerji sahiplerinden Emir Ener’i telefonla ayarak  sponsorluk konusunda  destek istediğini belirten Caner, 1-0 yenildikleri Hacettepe maçı ve sponsorluk konusunda şunları söyledi;” Hacettepe ile oynanan maçı kazanarak Play-Off umutlarımızı devam ettirtmek isterdik. Hep birlikte takımımızı desteklemek için Ankara’ya gittik. Fakat futbolcularımız beklenen performansı sergileyemediler. Bu yenilgi hepimizi çok üzdü. Bundan sonra  kalan maçlarımızdan güzel sonuçlarla ayrılıp ligi iyi bir yerde bitirmek için mücadele edeceğiz.”

YAVUZYILMAZ’DAN SPORSORLUK DETEĞİ

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’ın Ankara’da oynanan maça gelerek   kendilerini desteklediğini belirten Caner, sözlerini şöyle sürdürdü”

Sayın Deniz Yavuzyılmaz sağ olsan maça geldi. Takımı destekledi. Sıkıntıların aşılması konusunda destek olacağını belirtti. Sponsorluk konusunda Ener Enerji sahiplerinden Emir Eren beyi telefonla aradı. Kendisi ile görüştü. Emir Bey’de sponsorluk  konusunu olumlu karşılamış. Önümüzdeki günlerde  bir araya gelmemiz gündemde. Deniz bey bu işin takipçisi olacağını ve elinden geleni yapacağını söyledi. Zonguldak’ın 5 Millet Vekili el birliği ile  hareket edip bu işi çözersek  önümüzdeki sezon her şey çok daha farklı olur.  Zonguldak ve Zonguldakspor’un yararına kim bir çivi çakarsa biz ona her zaman teşekkür ederiz.” Dedi

Haber: Ercan Aygün

Editör: Haber Merkezi