TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, hafta sonunda kendi sahasında oynayacağı  Sancaktepe FK maçı hazırlıklarına devam ediyor.

Teknik Patron Serkan Afacan nezaretinde yapılan antrenmanda futbolcuların neşeli oldukları gözlendi.

Isınma  hareketleri ile başlayan antrenman   kondisyoner antrenör Barış Şeref’in yaptırdığı kuvvet çalışması ile devam etti.

Son bölümde ise topla  çalışma  yapan futbolcular antrenmanı tamamladılar.

SERİ YAKALAMAK PEŞİNDEYİZ

Peş peşe  kazandıkları iki maçtan sonra Play-Off yolunda iddialı duruma geldiklerini belirten Teknik Patron Serkan Afacan,  3-2 galibiyetle sonuçlanan İnegöl karşılaşması ve  takımın  son durumu hakkında şunları söyledi” Takım olarak bir seri yakalamanın peşindeyiz. İki maçlık bir galibiyet serimiz oldu. Bu seriyi sürdürmek istiyoruz. 3-2 kazandığımız İnegöl maçına değinirsek, zor bir maç oldu. Futbolcularımız top rakipteyken müthiş bir performans sergilediler.Son dakikada da olsa   galibiyet golünü bularak kazanmasını bildik.Bizi o maçta yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımıza bu galibiyeti armağan ediyoruz”

TÜM MAÇLARIMIZ FİNAL NİTELİĞİ TAŞIYOR

Puan cetvelinin üçüncü sırasında bulunan Sancaktepe ile hafta sonunda  zorlu bir maç oynayacaklarını belirten Afacan, rakiplerini  yenecek  güce sahip olduklarını belirtti.

Bu zorlu maçta taraftarlarından destek beklediğini anlatan Afacan, şunları söyledi” Şu anki duruma baktığınızda  Play-Off sınırı ile aramızda 3 puan fark kaldı. Hafta sonunda  üçüncü basamakta yer alan Sancaktepe ile karşılaşacağız. Rakibimiz 9 puan önümüzde. Yendiğimiz taktirde puan farkı 6’a inecek. Bu ve bundan sonraki tüm maçlar bizim artık final niteliği taşıyor. Eğer Play-Off’a kalmak istiyorsak  maç kaybetmememiz lazım. Yada her maçımızı kazanmamız lazım. Sancaktepe maçı da final niteliği taşıyor. Onları  yenecek gücümüz var. Oyuncularımıza bu konuda güveniyoruz.  Pazar günü taraftarlarımızın da desteği ile maçı kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz”

HABER: ERCAN AYGÜN


Editör: Haber Merkezi