Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Kırmızı Grupta sıkıntılı  günler yaşayan Zonguldak Kömürspor, zorlu Ankara deplasmanında son 15 dakikada 10 kişi mücadele etmesine rağmen  Bugsaşspor ile 2-2 berbere kalarak 1 puan koparmayı başardı.

BUGSAŞSPOR:2- ZONGULDAK KÖMÜRSPOR:2

STAT: Ankara Ostim

HAKEMLER: Can Cengiz **, Ferdi Karadorum **, Şeyhmus Baysal **

BUGSAŞSPOR: Kubilay **, Turgut Selim * (Dk. 60 Enver *), Beytullah **, Soner **, Süleyman **, Mustafa, Yavuz **, Suat **, Mehmet Ali  Can *** , Ahmet  **(Dk. 78 Tekin *), Kerem **

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Sinan **, Kamil **, Şevket **, Emre sKara ** ( Dk. 80 Gencay *), Kemal **, Okan Duran **, Onur Eriş ***, Hüseyin ** (Dk. 78 Tahir *), Turan ** (Dk. 84 Onur Uslucan *), Mert **, Okan Oken **

GOLLER: Dk. 34-74  Mehmet Ali Can , (Bugsaşspor), Dk. 39 Okan Eken, Dk. 85 Onur Eriş (P.A) (Zonguldak Kömürspor)

SARI KARTLAR: Dk. 28 Ahmet Karaman, Dk. 57 Turgut Selim (Bugsaş), Dk. 27 Okan Eken, Dk. 45 Onur Eriş (Zonguldak)

KIRMIZI KART: Dk. 76 Okan Eken (Zonguldak Kömürspor)

 Ligde aldığı kötü sonuçlar sonrasında küme düşme potasına  yaklaşan Zonguldak Kömürspor, 16’ıncı haftada konuk olduğu Bugsaş deplasmanından bir puanla döndü. Bu maç öncesinde  oynadığı son iki müsabakadan puan çıkartamayan Zonguldak Kömürspor’lu  2 maç sonra puanla tanıştılar.

Ankara Ostim stadyumunda oynanan maçın ilk yarısı çekişmeye sahne oldu.  Rakibine  karşı biraz daha üstün oynayan Bugsaşspor, 34’üncü dakikada Mehmet Ali Can’ın golü ile 1-0 öne geçti. Bu gole 36’ıncı dakikada Okan Eken ile karşılık veren Zonguldak  Kömürspor 1-1’lik eşitliği sağladı.

 Müsabakanın ilk yarısı 1-1 berabere sonuçlandı.

 İkinci yarıda  ev sahibi Bugsaş yine  üstün  oynayan taraftı. 74’te bir kez daha sahneye çıkan  Mehmet Ali Can  kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak Bugsaşspor’u 2-1 öne geçirdi. 27’inci dakikada  sarı kart gören Okan Eken, 76’da ikinci sıra kartı görerek kırmızı kartla  oyun dışı kaldı. 85’inci dakikada  gelişen Zonguldak Kömürspor atağında ceza sahası içinde Şevket’e yapılan bir hareket sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Onur Eriş 2-2’lik eşitliği sağlayan  golü kaydetti.

Son 15 dakikayı 10 kişi oynayan Zonguldak Kömürspor’lu oyuncuların  galibiyet için gösterdikleri çaba skoru değiştirmeyince  müsabaka 2-2 berabere sonuçlandı.

Bu sonuçtan sonra puanını 17’ye çıkartan Zonguldak Kömürspor,  puan cetvelinin 13’üncü basamağına yükseldi. Aynı puana sahip olan  Bugsaş ise 15’inci basamakta kaldı.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi