Zonguldak’ta  Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu yanına  yapılan Sporcu Fabrikası binasının bir kısmı Gençlik Merkezi olarak hizmet verecek. Yeni Gençlik Merkezi’nin tam kapasite ile faaliyete geçmesi için son eksikler tamamlanıyor.
Gençlik Merkezi’nin  yerinin beli olması  için tabelası   asıldı. Çalışmaları  yakından takip eden Gençlik Merkezi Müdürü Barış Özdemir, artık on eksiklerini tamamladıklarını, ifade ederek tüm gençleri yeni binada yapılacak olan faaliyetlere katılmaya davet etti.
Özdemir, şunları söyledi,”  Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Genel Müdürlüğümüz  tarafından ilimize çok güzel tesis kazandırıldı. Ufak tefek eksiklerimizi tamamlıyoruz. Tabelamızın takılması ile birlikte yerimiz belli oldu.
İl Müdürümüz Hakan Yüksel’in  özverili çalışmaları sonrası son eksiklerimizi  tamamlıyoruz. Tüm branşlarda faaliyetlerimiz başladı. Gençlerimizi  yeni binamıza bekliyoruz. Gelsinler faaliyetlerimize katılsınlar. Ben bu tesisin ilimize kazandırılmasında emeğe geçen herkese  bir kez daha teşekkür ediyorum”
HABER: ERCAN AYGÜN

 

Editör: Haber Merkezi