Zonguldak’ta pek aktif olmayan bir spor branşı daha  faaliyete geçiriliyor.

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çatısı altında ‘ Elmas Pedallar’  isimli  bisiklet kulübü kuruluyor. Gençlik Merkezi  Lideri Serdar  Adalı önderliğinde kurulan bisiklet kulübü önümüzdeki günlerde  resmiyet kazanacak.

Zonguldak’ta eksikliğini hissettikleri bir spor branşını daha  faaliyete geçireceklerini  belirten ve İlimizi temsilen yarışmalara katılacaklarını belirten 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, yaptığı açıklamada şunları söyledi” Kurumumuz bünyeninse bir bisiklet kulübü kurarak   ilimiz adına  yarışmalara katılmak istiyoruz. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor. Gençlik Liderimiz Serdar Özdamar  bu konuda   gençlerimize yardımcı oluyor. Bizde elimizden gelen desteği vererek   bisiklet sporunun ilimizde daha yaygın şekilde yapılmasına  yardımcı olacağız”

 Aynı zamanda bisikletçi sporcuların antrenörlüğünü yapan  Serdar Özada, bu sporu iyi bir şekilde tanıtıp Zonguldak’ta yayın  olarak yapılması için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek şunları  söyledi; “ Bisiklete meraklı tüm gençlerimizi aramıza bekliyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Hakan Yüksel, bize her türlü desteği veriyor. İnşallah bu sporu ilimizde daha iyi yerlere getireceğiz. Bunun için çalışıyoruz”

HABER: ERCAN AYGÜN


Editör: Haber Merkezi