Geçmişte Zonguldak Kömürspor forması giyen  futbolcular transferin gözdesi olmaya devam ediyor.
Zonguldak Kömürspor'a 2013 yılında amatör küme takımlarından Kestel Belediyespor'dan transfer edilen Okan Eken, 2014 yılında profesyonel olmuş ve yaklaşık 7 sene giydiği kırmızı lacivertli forma ile 2 şampiyonluk yaşamıştı.
Kömürspor'da gösterdiği performans sonrası dikkatleri üzerine çeken santrafor Olan Eken, sırası ile Keçiörengücü, Sarıyer, Sakaryaspor ve son olarak Ankara Demirspor forması giydi.
Golcü futbolcuya ara transfer döneminde birçok takımdan teklif geldi.
Teklifleri değerlendiren Okan Eken, İkinci Lig Beyaz Grupta sezonun ilk yarısını açık ara lider tamamlayan ve Manisa FK ile anlaştı. Sosyal Medya hesabından transferi duyuran Manisa FK şu bilgilere yer verdi
"Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta ilk yarıyı lider tamamlayan ve ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Manisa Futbol Kulübümüz, dış transferde golcü oyuncu Okan Eken’i kadrosuna kattı. Takımızın kamp yaptığı otelde gerçekleşen imza töreninde Futbol Şube Sorumlumuz Fikret Taşçı ve Sportif Direktörümüz Taner Savut da yer aldı.

Okan 2.5 yıllık sözleşmeyi imzaladı

Takımımızla 2,5 yıllık sözleşme imzalayan 28 yaşındaki golcü oyuncu Manisa FK’ya transfer olduğu için mutlu olduğunu dile getirdi. Futbol Şube Sorumlumuz Fikret Taşçı ve Sportif Direktörümüz Taner Savut da takımımızla sözleşme imzalayan Okan’ı kutlayarak başarılar diledi.

Okan Eken kimdir?

1992 Bursa doğumlu olan Okan Eken, futbola Kestel Belediyespor’da başladı. Sırasıyla Zonguldak Kömürspor, Keçiörengücü, Sarıyer ve Sakaryaspor formalarını giyen Okan, son olarak Ankara Demirspor forması giydi. Kariyerinde 179 resmi maça çıkan Okan Eken, 55 gol kaydetti.

Editör: Haber Merkezi