İhale tarihi belli oldu

 Uzun yıllar amatör spora hizmet eden Üzülmez futbol sahası  toprak  yüzeyli olduğu için kullanılmıyordu. Üzülmez sahasının yüzeyinin sentetik zeminli  yapılması için geri sayım başladı. Sahanın ihalesi 17 Ağustos’ta yapılacak.

Zonguldak’a bir yeni  tesis daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, yaptığı açıklamada şunları söyledi”  Üzülmez sahasında bende   80’li yıllarda futbol oynamıştım. Bizde ayrı bir hikayesi var. Bu sahayı yeniden Zonguldak sporuna kazandırmak için  çalışmalara başlamıştık.  Amatör sporun hizmete sunulması en büyük amacımızdı. Sentetik zemin,  soyunma odalarının yeniden yapılması için ihale hazırlığımızı tamamladık. 17 Temmuz’da ihaleye çıkıyoruz. Üzülmez sahasının altında buluna lokali , önündeki  basketbol ve tenis sahalarını yenileyip hizmete sunacağız. Bu konudaki girişimlerimizde oyumsu sonuç verdi. Kısa zaman içinde çalışmaları  sonuçlandırıp  amatör  sporun hizmetine sunmak istiyoruz. “

FENER – KOZLU VE ALAPLI SAHALARINDA ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR

İhaleleri  gerçekleşen Fener, Kozlu ve  Alaplı sahalarında  çalışmalarının Ağustos ayı itibari ile başlanacağını belirten Yüksel, sözlerini şöyle sürdürdü”  İhaleleri tamamlanan Alaplı, Kozlu ve Fener sahasının  yer teslimini  önümüzdeki günlerde  yapacağız. Çalışmalar  Ağustos ayında başlayacak. İnşallah bu sahaları yenileyerek   amatör sporun hizmetine sunacağız”

HABER: ERCAN  AYGÜN

Editör: Haber Merkezi