Gençlerin sosyal ve kültüler faaliyetlere katılması, doğal ve tarihi zenginliklerini tanımaları için her yıl olduğu gibi bu yılda ‘Gençlik Kampları’ düzenlenecek.

Mavi ve Yeşil olarak adlandırılan kamplara katılmak isteyenler Gençlik ve Spor Bakanlığı internet sitesine kayıt yaptırabilecekler.

Mavi Kampların  Deniz Kampı, Yeşil Kampların ise Doğan Kampları olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Hakan Yüksel, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi: “Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde her sene olduğu gibi bu senede yaz kampları düzenlenecek. Gençlerimizin sosyal ve kültürel alanda  gelimlerini sağlamak, tarihi ve turistik  güzellikleri tanımaları anlamında  bu kamplar çok faydalı geçiyor. Yeşil ve Mavi  olmak üzere 2 tip kampımız olacak. Yaklaşık 400 gencimizi kampa göndereceğiz.  Kampa katılmak isteyen gençler Gençlik ve Spor Bakanlığı internet sitesine kayıt yaptırabilirler. Kayıtlar 5 Haziran’a kadar devam edecek. Bakanlıktan gelen listeler doğrultusunda gençlerimizi kampa göndermeye başlayacağız. Katılmak isteyen gençlerimizden ulaşım, konaklama ve yemek ücreti alınmayacak. Kamplarımız ücretsiz olacak. Yeşil kamplara 16-22 yaş arası, Mavi Kamplara ise 12-15 yaş arasındaki çocuklarımız ve gençlerimiz katılabilecek.”  HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi