Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde  faaliyet gösteren ve  alt yapıya  verdiği önemle Türk  futboluna oyuncu kazandıran Çaycuma Gençlerbirliği, U11 ve U12 kategorilerinde futbol turnuvası düzenleyecek.

 Bünyelerinde 9 yaşından 15 yaşına kadar futbolcu yetiştiren Çaycuma Gençlerbirliği alt yapı antrenörü Özgür Çavuş, yaptığı açıklamada şunları söyledi, ”Çaycuma Gençlerbirliği olarak futbol alt yapı çalışmalarımız  devam ediyor. 9 yaştan 15 yaşa kadar 200’e yakın sporcu ile alt yapı çalışmalarımız sürüyor. Çocuklarımıza 8 antrenör arkadaşımızla birlikte eğitim vermeye çalışıyoruz. Kaleci antrenörümüz var. Yetiştirdiğimiz  sporcuları çeşitli kulüplere kazandırıyoruz. Sadece futbol eğitimi değil. Bir çocuğun nasıl gelişmesi gerekiyorsa o şekilde  eğitim verip hayata hazırlıyoruz”

İL DIŞINDAN TAKIMLAR KATILACAK

26-27 Mayıs günlerinde il dışından takımlarında katılması ile bir turnuva düzenleyeceğiz.Konya, Eskişehir, Karabük, Bolu  gibi illerden takım katılmasını bekliyoruz.U11 ve U12 kategorilerinde 2 gün sürecek olan turnuvada  sporcularımızın maç tecrübeleri artacak.”  HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi