XXX Zonguldak Kömürspor yönetimi  Vali Erdoğan Bektaş’ı ziyaret etti. Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Bektaş’tan destek isteyerek  üzerinde şehit madencilerin isminin yazdığı  Kömürspor forması hediye etti.

 TFF  İkinci Lig  Kırmızı Gurupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’un Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Erdoğan Bektaş’ı ziyaret ederek  yeni sezon öncesinde destek istediler.
Belediye Başkanı Selim Alan ve AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun’unda hazır bulunduğu ziyarette  maddi  yardım konusu  görüşüldü.
Samimi bir ortamda geçen ziyarette Zonguldak Kömürspor’a destek olunması konusunda  fikir alışverişinde bulunuldu.
 Vali Erdoğan Bektaş ve Belediye Başkanı Selim Alan, destek konusunda imkanları  dahilinde üzerlerine düşeni yapacaklarını belirtiler.
SAHAYA ÇIKAMAMA  TEHLİKEMİZ BİLE VAR
Zor bir süreçten geçtiklerini belirten Kulüp Başkanı Süleyman Caner, destek beklediklerini belirterek  şunları söyledi”  Göreve yeni seçilen yönetim kururu arkadaşlarımızla nezaket ziyaretine geldik. Derdimizi anlatmaya geldik. Biz görevde olduğumuz sürece BAL liginden buralara kadar çıkmışsak, burada  görev yapan sayın valilerimizin desteği ile geldik. Ekonomik tablomuz geçen seneden çok daha kötü. İlin tek profesyonel takımı konumundayız. Sahaya çıkamama  tehlikemiz bile var. Bizden destek bekliyoruz. Bizi kabul ettiğimiz için teşekkür ediyoruz “ 
ELİMİZDEN GELEDİĞİ , GÜCÜMÜZ YETTİĞİ KADAR ZONGULDAKSPOR’UN ARKASINDA DURACAĞIZ

İmkanlar dahilinde  gerekeni yapacaklarını belirten Vali Erdoğan Bektaş ise  şu  düşencilere yer verdi,” Zonguldak Kömürspor forması çok farklı anlamlı bir forma. Süleyman Başkan ve arkadaşları bu takımı Bal’dan  ikinci lige kadar getirdiler. Geçen sezonda iyi bir mücadele ile ligi iyi bir yerde bitirdiler. Bu görevin ne kadar zor bir iş olduğunu hepimiz biliyoruz.Çok yoğun bir destekle ayakta durulabileceğini, bu yükün altından kalkılabileceğinin herkes farkında. Biz elimizden geldiği , gücümüz yettiği kadar Zonguldakspor’un arkasında duracağız. Bizim gücümüz bu işi sürdürmeye  yeter mi bilemiyorum. Futbol masraflı bir iş. Ben  arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Süleyman Başkan bu işin sırını biliyordur. Umarız yolları  açık olur. Şehrin profesyonel liglerde temsil edilmesi önemli. Bizde Zonguldakspor’an adı silinmesin, yücelsin istiyoruz. İmkanlar sınırlı, ihtiyaçlar sınırsız,. Bakılım elimizden geleni yapacağız. Ben başarılar diliyorum”
İNŞALLAH BU TOPLANTI FİTİLİ ATAŞLER
Belediye Başkanı Selim Alan ise  Zonguldak Kömürspor’a herkesin destek olması gerektiğini belirterek şunları söyledi; Zonguldakspor hepimizin ortak sevdası, Top oynadığım, son 4 yıl doktorluğunu yaptığım bir takım. Sabit bir gelir olmadığı için şu an sıkıntı içinde. Taşıma suyla değirmeni döndürmeye çalışıyoruz. İnşallah balın valimiz başta olmak üzere  bizlerinde desteği ile sıkıntıları aşarız.Bu sıkıntılıları çözecek potansiyel var ama bunu organize etmek lazım.İnşallah sayın valimizin  öncülüğünde bizlerde hep beraber  Zonguldak sevdalıları olarak   bütün paydaşları harekete geçiririz.  Herkes elinden geldiğince destek olar ve sıkıntıyı aşarız. İnşallah bu toplantı başlangıç olur. Buradan fitili ateşleriz. Sezon sonu şampiyonluğu göğüsleriz”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi