TFF İkinci  Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor,Devrek sahasında  konuk ettiği Ergene Velimeşe  ile 1-1 berabere kaldı.

Galibiyet için çıktıkları  karşılaşmada  planladıkları oyunu sergileyemediklerini  ifade eden  Teknik sorumlu Barış Şeref,  galip gelemedikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Karşılaşmayı  değerlendiren Barış Şeref, açıklamada  şu ifadelere yer verdi” Bu maç bizim için çok önemli bir maçtı. Kazanabileceğimiz bir maçtı. Kazanmak için hafta boyu teknik, taktik, açıdan tüm hazırlıklarımızı yaptık. Ama maçta çalıştıklarımızın  yüzde 20’sini yapamadık. Geride kalan diğer maçlarda çok top kazanamıyorduk. Bu maçta top kazandık ama kazandığımız topları  rakibe attık. Topları kaptırınca  rakip hep üzerimize geldi. Baskılı gibi gözüktü. Baktığımızda top rakipte fazla göründü. Baskılı gibi gözükse bile  kalemizde net pozisyon vermedik. Yediğimiz gol tamamen şanssızlıktı. Bizim oyuncuya çarparak girdi. Oyuncularımızdan beklediğimiz performansın yüzde 20’sini alamadık. Maçın akışını değiştirmek için sonradan  koyduğumuz oyunculardan beklediğimiz katkıyı göremedik. Çok kazanmak istediğimiz maçtan berabere ayrıldığımız için üzgünüz. Sonuç itibari  ile bizim altımızda olan bir takımdı. Bu takımla aramızdaki  puan farkını koruduk. Yanımıza yaklaştırmadık. Bardağın dolu tarafından bakıyoruz. O yüzden yenemiyorsan yenilme prensibi içerde ve dışarıda geçerli. Sonuç itibari ile 1 puanla ayrıldık. Puantaja 1 basamak yukarı çıktık.  

Ligin ikinci yarısında yenilmiyoruz. 1 galibiyet, 2 beraberliğimiz var. Kazanabileceğimiz maçlar vardı ama olmadı. Hafta sonunda oynayacağımız Ankara Demirspor maçından da  iyi bir sonuçla ayrılmak için elimizden geleni yapacağız”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi