TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak  Kömürspor’lu futbolcular, Çarşamba oynadıkları karşılaşmada İneğölspor’u 2-1 yenerek 3 puanın  sahibi oldular. Alt sıralardan uzaklaşma mücadelesinde rakibi olan İnegölspor maçını kazanan Kırmızı-Lacivertli ekipte   yüzler gülüyor.

 Müsabaka sonrası 1 gün izin verilen futbolcular dünü dinlenerek geçirdiler. Cuma günü   kendi tesislerinde toplanacak olan Zonguldak   Kömürspor’lu futbolcular 3 Şubat  Çarşamba günü  deplasmanda oynayacakları Niğde Anadolu FK maçı hazırlıklarına  başlayacaklar.

Önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Antrenör Barış Şeref,” Ligin ikinci yarısına iyi başlamak adına bu galibiyet çok önemliydi. Oyuncularımız zaman zaman iyi mücadele ettiler. Pozisyonlarımız var. Sadece 2 tanesini değerlendirebildik. Girdiğimiz pozisyonları atsak çok daha farkalı kazanabilirdik. Alt sıralardan uzaklaşma  yolunda  önemli bir galibiyet aldık. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Önümüzde Niğde maçı var. Bu maçtan da puanla ayrılarak orta sıralara tırmanmak istiyoruz”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi