Zonguldak Kilimli ilçesinde Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Tesislerinde İl karması yüzme yarışları gerçekleştirildi.

Yarışmalara; Zonguldak Yüzme Kulübü, TED Zonguldak Koleji, Alaplı Bahçeşehir Koleji, Ereğli Doğa Koleji ve Çaycuma Koleji Yüzme Kulübü sporcuları katıldı.

Yarışmalar oldukça çekişmeli ve renkli geçti.

Aileler de tribünden çocuklarına destek vererek alkışlayarak bağırarak desteklediler.

YÜKSEL: SALONUMUZ HEM ULUSLARARASI HEM DE ULUSAL YARIŞMALAR DA EV SAHİPLİĞİ YAPABİLECEK KAPASİTEDE

Zonguldak gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel yaptığı açıklamada, “İlimizin en büyük eksikliği olan yüzme havuzumuzun faaliyete başlaması ile birlikte bu eksikti tamamlanmış oldu. Havuzun açılmasıyla birlikte gençlerimize, çocuklarımıza ve vatandaşlarımıza güzel hizmet vermeye başladık. Burada görev yapan personel arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Burada okullar arası genç kızlar ve genç erkekler yüzme yarışmaları yapıldı. Şimdi de Anadolu Yıldızlar Ligi seçmeleri yapılıyor. İlimiz en güzel şekilde temsil edecek sporcularımızı belirleyeceğiz. Aynı zamanda da 11 ve 12 yaş grubunda ise il birinciliği yarışmaları yapılıyor. Çok güzel ve yoğun katılımla başarılı güzel yarışmalar oluyor. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Salonumuz yarı olimpik olup hem uluslararası hem de ulusal yarışmalar da ev sahipliği yapabilecek kapasitededir. O yüzden her bakımdan gençlere avantaj katacak bir tek soldu. Bundan sonra tüm vatandaşlarımız spor yapmak üzere bekliyoruz” dedi.

KESKİN: HAVUZUMUZU İNŞALLAH SPORCULARIMIZIN VE HALKIMIZIN KULLANIMINA AÇACAĞIZ

Kilimli İlçesi Gençlik Spor Müdürü Önder Keskin de yaptığı açıklamada, “Kilimli Yarın Yarı Olimpik Yüzme havuzumuz şu anda tamamlanmış durumda. Bundan sonraki süreçte ilimizden daha iyi yüzücüler çıkarmak adına hem de halkımıza hizmet adına havuzumuzu inşallah sporcularımızın ve halkımızın kullanımına açacağız. Havuzun tamamlanarak hizmete açılması sebebiyle bakanlığımıza, il müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz. Havuzumuz Zonguldak’ımıza ve bölgemize Hayırlı olsun diyoruz inşallah” dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi