Karadeniz Ereğli 1. Amatör Küme takımlarından Zonguldak Ereğli Spor ligin ikinci yarısının hazırlıklarına yeni hoca ve yeni transferlerle başladı. 

Ligin ilk yarısında istediği sonuçları elde edemeyen Zonguldak Ereğli Spor yeni dönem için Antrenör Adnan Koç ile anlaşmış ve takıma takviyelere başlamıştı. 

Beyçayırı Sahasında Antrenör Adnan Koç nezaretindeki idmana yeni transferler Serdar Avcı ve Sertan Kuzu’da katıldı.

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Akınspor’un yıllarca forveti olarak görev yapan Serdar Avcı yeni dönemde Zonguldak Ereğli Spor formasını terletecek. 

Diğer yandan aynı zamanda antrenör olan tecrübeli futbolcu Sertan Kuzu’da Zonguldak Ereğli Spor’a yeni dönem için futbolcu olarak imza attı. 

Zonguldak Ereğli Spor Transfer Komitesi Başkanı Murat Okumuş ‘takımımız ligin ikinci yarısının hazırlıklarına başladı. Yeni hocamız Adnan Koç ve yeni transferlerimiz tecrübeli futbolcular Serdar Avcı ve Sertan Kuzu ile disiplinli ve güzel bir ortam oluşturacağımıza inanıyoruz. Eksik mevkiler için gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz. İnşallah istediğimiz sonuçları ligin ikinci yarısında almak istiyoruz. Allah hepimizin gönlüne göre versin’ dedi.  


Editör: Haber Merkezi