Zonguldak Ereğlispor kaleye takviye yaptı. 

Karadeniz Ereğli 1. Amatör Lig'in en genç kadrosuna sahip olan Zonguldak Ereğlispor geçen yıl Ereğli Kepez Çaylıoğluspor’un kalesini koruyan Orhan Aynı’yı kadrosuna kattı. 

Futbola Kdz Ereğli Belediyespor’da başlayan 1992 doğumlu Orhan Aynı sırası ile Kardemir Karabükspor, Akçakocaspor, Alaplı Belediyespor ve Ereğli Kepez Çaylıoğluspor formaları giydi. 

Bu sezon ise Lacivert Beyaza imza atan Kaleci Orhan Aynı ‘Zonguldak Ereğlispor’a 1 sezon hizmet etmek için verilmiş sözüm vardı. Genç bir takım olması ve aile ortamının hat safhada olması beni buraya çeken faktörler oldu. Bu ailenin bir parçası olmak beni mutlu etti. Amatör futbolda aile ortamı her şeyden önde gelir. Umarım bana güvenenlerin yüzünü kara çıkartmam. ZES için elimden gelenin en iyisini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın’ dedi. 

Gerçekleşen transferden mutluluğunu ifade eden Transfer Komitesi Başkanı Murat Okumuş ise ‘Orhan Kardeşimizi ailemize katmaktan mutluluk duyduk. Zira kendisi gerek kaleciliği ile gerekse karakteri ile örnek sporculardandır. Bu yıl bize vefa örneği göstererek takımımıza katıldı. Kendisine ayrıca teşekkür ederiz. Evraklarını tamamladık. Artık oda ZES ailesinin bir üyesidir’ dedi.

 Takımla ilk idmanına çıkan Kaleci Orhan Aynı Kulüp Başkanı Uğur Kocaman ve Transfer Komitesi Başkanı Murat Okumuş ile objektiflere poz vermeyi de ihmal etmedi. 

Editör: Haber Merkezi