Hafta arası mesaisinde  kendi evinde  Amed Sportif’i konuk eden ve sahaya mutlak galibiyet için çıkan Zonguldak Kömürspor, rakibi karşısında kötü bir oyun sergileyerek rakibine 1-0 mağlup ayrıldı.

Ankara Demir, Sancaktepe ve Amed Sportif olmak üzere  son üç maçını kaybeden Zonguldak Kömürspor’da önlenemeyen düşüş  devam ediyor.

Bu sonuçtan sonra üst üste  3’üncü  yenilgisini alan Zonguldak Kömürspor’da kötü  gidişat bir türlü  durdurulamadı. Üst üste üçüncü, kendi evinde ise 2’inci yenilgisini alan Kırmızı-Lacivertli ekip 5 puanla 13’üncü basamağa kadar geriledi.

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR:0- AMED SPORTİF:1

STAD: Devrek İlçe 

HAKEMLER: Mehmet Türkmen **, Musa Murat Emre **, Mehmet Saldıraner ** 

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Taha  Demirtaş ***,  Serbay Yağız **, İlker Cihan *, Hakan Çevik **, Murat Türkkan*,  Berkan Akdeniz ** (Dk.88 Tezcan Gökmen ), Aykut Emre Yakut **, Batuhan Yılmaz * (Dk. 65 Hüseyin Yılmaz ), Emre Kara *, Ahmet Hakan Demirli ** (Dk. 81 İhsan Furkan Deniz *)  Sinan Uzun  * 

AMED SPORTİF FAALİYETLER: Bekir ** (Dk.57 Abdullah *), Serkan **, Deniz **, Emrah **, Ümit **, Bünyamin **, Mansur ** (Dk.90 Seymen Yağmur), Güray ** (Dk.46 Oğuzhan **), Muhlis ** (Dk. 54 Yusuf Yağmur **), Sinan **, Batuhan  ** (Dk.79 Anıl *) 

GOL: Dk.87 Sinan (Amed Sportif Faaliyetler) 

TFF İkinci Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, 6. Hafta maçında  mücadelesinde  kendi evinde Amed Sportif ile karşılaştı. Devrek ilçe stadyumunda oynanan maçı Mehmet Türkmen yönetti. Büyük çekişmeye  sahne olan maçında 37’inci dakikada Serbay ile net bir pozisyona giren Kömürspor, golü bulamadı.  İlk yarıda rakip takımın  serbest vuruştan kullandığı bir top ise üst direğe çarparak auta gitti. Fazla net pozisyonunu  yaşanmadığı ilk yarı 0-0 berabere tamamlandı. 

İkinci 45 dakikada iki takımda  karşılıklı ayaklarla geçti. İkinci yarıda biraz daha atak oynayan Zonguldak Kömürspor, topa sahip olmasına rağmen  pozisyon üretemedi.  70’inci dakikada Sinan Uzun ile yakalanan bir  pozisyonda beklenen gol gelmedi.

75’inci dakikada Amed Sportif  ceza sahası içinde savunma oyuncusu topu elle oynayınca  Zonguldak Kömürpor’lu futbolcular penaltı itirazında bulundu. Oralı olmayan maçın hakemi  oyunu devam ettirdi.

Müsabaka 0-0 berabere bitecek sanılırken,  Zonguldak Kömürspor’lu Hüseyin Yılmaz’ın kaptırdığı  top ile hazlı atağa çıkan konuk Amed Sportif ,87’inci  dakikada  Sinan’ın attığı golle 1-0 öne geçti.

Müsabakanın  kalan dakikalarında  ve  8 dakikalık uzatma bölümde başka gol olmayınca  karşılaşma 1-0 

Bu sonuçtan sonra  Zonguldak Kömürspor, 5 puanda kalan Zonguldak Kömürspor, puan cetvelinde 13 sıraya kadar geriledi.

HABER: ERCAN AYGÜN


Editör: Haber Merkezi