AK  Parti  Zonguldak Milletvekilleri  Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, ile birlikte  Spor-Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’i  makamında ziyaret ederek ilimize yapılması planlanan spor  yatırımlarla nasıl destek olunacağı  konusunda bilgi alışverişinde bulunulduğu öğrenildi.
Samimi bir ortamda  geçen ziyaret sırasında Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’tan Zonguldak’ta faaliyet gösteren amatör kulüplere sponsor desteği, Merkez, İlçelere yapılacak spor tesisleri için Spor-Toto’dan  katkı  sağlanması gibi konuların görüşüldüğü ifade edildi.
Ziyaretin önemli konularından birinde Zonguldak’a yeni yapılması gündemde olan stadyum için Spor - Toto’dan nasıl bir katkı sağlanacağı konusunda fikir alışverişinde bulunulduğu öğrenildi.
Görüşmelerin ardından Zonguldak heyeti Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’e Devrek Bastonu ve Madenci Heykeli hediye etti. 
Ziyaret  ile ilgili  sosyal medya hesabından açıklama yapan  Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan,  şu ifadelere yer verdi “Spor Toto Teşkilat Başkanı Sn. Bünyamin Bozgeyik’i Zonguldak Milletvekillerimiz Sn. Ahmet Çolakoğlu, Sn. Hamdi Uçar, Kozlu Belediye Başkanımız Sn. Ali Bektaş ve Kilimli Belediye Başkanımız Sn. Kamil Altun ile birlikte ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

Editör: Haber Merkezi