TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’da ikinci yarı hazırlıkları başladı.
 Geçtiğimiz hafta oynanan ve 2-1 galibiyetle sonuçlanan Ispartaspor maçı sonrası izin verilen Kırmızı-Lacivertli futbolcular, 1 haftalık aranın ardından ikinci yarı çalışmalarına başlıyor.
 Dün gece saat 23.00’de Kulüp otobüsü ile Antalya’ya giden Kırmızı-Lacivertli kefile yarından itibaren 13 gün süre ile kamp yaparak güç depolayacak. Zonguldak Kömürspor ikinci yarının ilk haftasında 16 Ocak’ta deplasmanda oynayacağı Akhisar maçına direk Antalya’dan geçecek.
Kamp dönemini çok iyi geçirmek istediklerini belirten Teknik Patron Şenol Demir, şu ifadelere yer verdi” sezonun ikinci yarısı için Antalya’da kampa girdik. 12-13 gün boyunca çok iyi şekilde çalışarak ligin ikinci yarısına girmek istiyoruz. Bu arada takıma takviye yapmak için transfer çalışmaları devam ediyor. Yönetim Kurulu bu konuda çalışmalarını sürdürüyor. Kesin anlaşmaya vardığımız futbolcular kampa katıldığı zaman taraftarımızla paylaşacağız. İkinci yarının ilk maçı olan Akhisar deplasmanına Antalya’dan geçeceğiz. İyi bir hazırlık dönemi geçirerek ligin ikinci yarısında daha başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi