TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele edecek Zonguldak Kömürspor’da anatrenör Serkan Afacan’ın ayrılması üzerine geçen sezon Ankaragücü’nde görev yapan  Sivaslı teknik adam Mustafa Dalcı takımın başına getirildi.

47 yaşındaki teknik adam Mustafa Dalcı Zonguldak’a başarılı olmak için geldiğini söyledi

Zonguldak Kömürspor hakkındaki düşüncelerini 

“Zonguldak benim hep hayalimde olan bir takımdı.” Şeklinde yorumlan Dalcı, gazetecilere yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi:

 “Zonguldak benim hep hayalimde olan bir takımdı. Zonguldakspor taraftarına karşı hayranlığım vardırdı. Rakip olduğumuz dönemlerde Zonguldakspor taraftarı beni hep cezbetmişti.”

BÜYÜK BİR CAMİAYA GELDİ

Zonguldak Kömürspor’u takip ettiğini, belirten 

Dalcı, Büyük bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu ifade ederek sözlerine şöyle devam etti,”

Yüreğimiz evet dedi. Yüreğimizin götürdüğü yere gidiyorum.  Nasıl bir kulübe geldiğimin farkındayım. Zonguldakspor hangi ligde olursa olsun büyük bir camia. Yıllara bunu rakipken gördüm. Böyle büyük bir camiada çalışmak bana gurur verir.”

ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK

Zonguldak Kömürspor’un sıkıntılı bir süreçten geçtiğini ve  bu zor süreçte  sorumluluk  aldıklarını belirten Dalcı, sözlerine şöyle devam etti.“Emeklerimle, bilgi birikimimle, tecrübelerimi Zonguldakspor’a kanalize edip şu zor günde elimizi taşın altına koyduk. Taraftarla, medya, yönetim, futbolcu, malzemecisi, masörüyle ile herkesle yoldaşlık yapacağız. Belki sıkıntılı başlayacağız ama iyi bitireceğiz.” dedi.

ZORU BAŞARŞAM GÜZELDİR

El birliği ile bu zor süreçten çıkacaklarına inandıklarını ifade eden Dalcı” Hakan Hürfikir’e çok teşekkür ediyorum. Yöneticilikten çok futbolculuğu biliyor. Vali, Belediye Başkanı, ilin ileri gelen işadamları bize çorbada tuz katarlar, güç verirlerse elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bütün olumsuzluklara rağmen çok umutluyum.  Önemli olan zoru başarmıştır. Zor olan her şey daha güzeldir.” dedi.

ÇOK İŞ YAPACAĞIZ

Teknik Direktör Mustafa Dalcı, sözlerini şöyle tamamladı,”  Tek başımıza hiç bir şey yapamayacağımızı biz de biliyoruz. Bu iş bir ekip işi.Ben değil biz diyebileceğimiz bir takım yaratacağız. Zonguldakspor’u eski günlerine döndürmek için 24 saat çalışacağız. Biz bu işin emekçisiyiz, emekçi bir şehre geliyoruz, Futbolcu ağımız geniş. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş’ta benim iyi bildiğim oyuncular var. Teknik Direktör arkadaşlarım bana bu anlamda destek oldular. Gençlerle birkaç tecrübeli futbolcuyu bir araya getirip iyi bir ekip oluşturacağız. Kadro oluştururken kadromuzda Kayserispor’dan 3-4 oyuncu gelecek. Az paraya çok iş yapacağız.” dedi.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi