Zonguldak Kömürspor yönetimi  futbolcularla bir toplantı yaparak  sorunları dinleyecek ve kötü gidişin sebeplerini  tespit edip bu sıkıntılı süreçten çıkmak için  çözüm yolları arayacak.

Türkiye Futbol Federayonu İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’da işler iyi gitmiyor.

Ligde bir türlü istikrarlı bir gidiş yakalayamayan ve  aldığı 7 yenilgi ile grupta en çok mağlup olan 3’üncü takım konumunda bulunan Zonguldak Kömürspor’da yönetim kurulu kötü gidişe dur demek için radikal kararlar alacak.

Kaliteli bir kadroya sahip olmasına rağmen bu kalitelerini bir türlü sahaya yansıtamayan Zonguldak Kömürspor’un aldığı kötü sonuçlar taraftarlarını derinden üzüyor.

Yönetim Kurulu  kötü gidişen nedenlerini bulmak için  futbolcularla bir toplantı yapacak. 3-0 ‘lık Kırklareli  maçı sonrası izin verilen futbolcular bugün  kendi tesislerinde  toplanacaklar. Yönetim kurulu  teknik ekip ve futbolcularla ayrı ayrı toplantı yaparak sıkıntıları dinleyecek. Futbolcuları uyararak dikkat çekecek. Yönetim kurulunun teknik ekip ve futbolcular dinledikten sonra  kötü gidişe dur demek için radikal karlar alabileceği belirtildi.  HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi