TFF İkinci Lig Beyaz Grupta yer alan Zonguldak Kömürspor, 5.Hafta mücadelesinde bugün ( Cumartesi) saat 15.00’de kendi sahasında Nazilli Belediyespor’u konuk edecek. Karşılaşmanın son hazırlığını dün yaptığı çalışma ile tamamlayan Kırmızı-Lacivertli ekip, kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.
Takımın başına getirilen Teknik Direktör Şenol Demir nezaretinde geçen hafta çıktığı Kırşehir Belediyespor’u deplasmanda 2-0 yenen Kırmızı-Lacivertli ekip 3 maç süren kötü gidişine dur demişti. Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular bugün kendi sahasında oynayacağı Nazilli Belediyespor maçını da kazanarak çıkışını devam ettirmek istiyor.
Oyuncularına güvendiğini belirten Teknik Patron Şenol Demir yaptığı açıklamada şunları söyledi,”Geçtiğimiz hafta Kırşehir maçında güzel bir galibiyet elde ettik. Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Oyuncularımızın öz güvenleri geldi. Bu galibiyetin önemini artırmak için Nazilli maçını da iyi bir sonuçla bitirmek istiyoruz. Rakibimiz güçlü bir ekip. Zor bir maç oyacak. İnşallah iyi bir sonuçla ayrılarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz”
MAÇ SAAT 15.00’de BAŞLAYACAK
Cumartesi (bugün) Saat 15.00’de Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda oynanacak zorlu maç öncesinde 6 puanı bulunan Nazilli Beyediyspor, 8. sırada yer alırken, 3 puanı bulunan Zonguldak Kömürspor ise 12. basamakta yer alıyor.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi