Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldakspor’da üst üste alınan iki galibiyetten sonra yüzler gülüyor.

Cumartesi günü oynanan ve şampiyonluk mücadelesi veren Bugsaş’ı deplasmanda 2-1 yenen Kırmızı-Lacivertli ekip 34 puana ulaşarak alt sıralardan uzaklaşma adına rahat bir nefes aldı.

Karşılaşma sonrası bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Süleyman Caner: “Futbolculara karşı eksiklerimiz olmasına rağmen onlar çıkıp elinden gelen mücadeleyi  veriyor. Bu galibiyet bize her zaman destek veren Valimize gelsin” dedi.

Caner sözlerine şöyle devam etti: “Bugsaş gibi güçlü ve liderliğe oynanan bir takımı deplasmanda yendiğimiz için çok mutluyuz. Öncelikle teknik heyetimize, futbolcularımıza, sağlıkçımızdan malzemecimize kadar herkese teşekkür ediyorum. Bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Ben her zaman söylüyorum. Çeşitli illerden gelerek bu takımın başarısı için mücadele eden futbolcularımız, gerçek Zonguldaklıdan daha fazla Zonguldaklılar. Bizim onlara karşı eksiklerimiz olmasına rağmen, hiçbir şeyi sorun etmeyip çıkıp sahaya aslanlar gibi mücadele ediyorlar. Hepsini tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki maçları da kazanarak çıkışımız devam edecek. Galibiyeti her zaman ki gibi kentimizin önderi Valimiz Sayın Ahmet Çınar’a armağan ediyorum.” HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi