Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor, kamp sırasında oynadığı dördüncü maçında güldü. Kızılcahamam sahasında Üçüncü lig ekibi Iğdırspor ile karşılaşan Kırmızı-Lacivertli ekip, 8. dakikada kalesinde gördüğü golle 1-0 geriye düştü. İlerleyen dakikalarda toparlanan Zonguldak Kömürspor, 40. Dakikada geliştirdiği atakta Muhammet'in ortaya çevirdiği topu rakip kendi kalesine gönderince skor 1-1 oldu. İlk yarı 1-1 berabere sonuçlandı. İkinci yarıda daha iyi oynayan Zonguldak Kömürspor 64'te Fatih'in attığı golle 2-1 öne geçti. Oyunun kontrolünü elinde tutan Kırmızı-Lacivertli ekip, 82'de Eyüp'un attığı gollerle 3-1 öne geçti. Karşılaşma 3-1 Zonguldak Kömürspor'un üstünlüğü ile tamamlandı. Kamp sırasında daha önce oynandığı 3 müsabakada 2 yenilgi 1 galibiyet alan Zonguldak Kömürspor, dördüncü maçını kazanarak moral depoladı.
Kamp sırasındaki beşinci hazırlık maçını Cumartesi günü Çorum Futbol Kulübü ile oynayacak olan Zonguldak Kömürspor, 22 Ağustos Pazar günü Kızılcahamam kampını tamamlayacak.
DAHA İYİ OLACAĞIZ
Zonguldak Kömürspor, oynadığı dördüncü hazırlık maçında Iğdırspor’u 3-1 yenerken oyuncuların sergilediği performans sezon için umut verdi. Ligin başlamasına az bir zaman kala hazırlıklarına devam ettirdiklerini belirten Zonguldak Kömürspor takım kaptanı Sinan Ören,’ Hazırlıklarımız devam ediyor.Aramıza katılan arkadaşlar her geçen gün biraz daha adapta oluyor. Takım olarak her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. İnşallah sezon başlayana kadar tamamen hazır olup sezona iyi bir şekilde gireceğimize inanıyoruz”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi