TFF İkinci  Lig Beyaz Grupta sezonun ikinci yarısı önümüzdeki Çarşamba günü oynanacak maçlarla start alacak.
Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Devrek Sahasında İnegölspor ile karşılaşacak.
İnegölspor taraftarı bu önemli maç öncesi takımlarına destek verdi.
'Efsane Maraton' taraftar grubu Zonguldak Deplasmanı masraflarını karşılayarak takımlarına destek oldular.
İnegöl yerel basınından
 Şaban Kılıçcı'nın haberine konu ile ilgili  şu bilgilere yer verildi.:

Kulüp Başkanımız Kani Ademoğlu ile Futbol Şube Sorumlumuz Ali Şahin, Efsane Maraton taraftar grubu adına Zonguldak Kömürspor deplasman sponsorluğunu üstlenen Efma Reklam Firma Sahibi Celal Şahin’e teşekkür ziyaretinde bulundu.


Ziyarette konuşan Efma Reklam Firma Sahipleri Celal Şahin, şunları söyledi:
“Sezonun başında kulübümüze hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğumuzda, bu taşın altına bizde elimizi koymak istediğimizi belirterek, İnegölspor’umuzun 2. yarı ilk deplasman sponsorluğunu üstleneceğimizi söylemiştik. Zonguldak deplasmanı öncesi bizleri ziyaret etmenizden dolayı ayrıca teşekkür ederiz. Kutlu davamıza, Efsane Maraton taraftar grubu adına Efma Reklam olarak desteğimizi vermek istiyoruz. Bu vesile ile başta davamıza sahip çıkan değerli başkanımız siz Kani Ademoğlu ve ekibinizin sonuna kadar yanında olacağımızdan en ufak şüpheniz olmasın. Ayrıca forma satışlarınıza da Efma Reklam olarak, 12. Adam olan Efsane Maraton grubu adına 12 forma alıp destek vermek istiyoruz. Şimdiden Allah yar ve yardımcınız olsun. Özgür Şahin ve ekibine, futbolcu kardeşlerimize bu zorlu deplasmanda başarılar diliyoruz. Kendilerine güvenimiz sonsuzdur. İnegöl'e 3 puan ile dönüp bizlerin yüzlerini güldüreceklerine inanıyoruz.”

Kulüp Başkanımız Kani Ademoğlu ise “İnegölspor’umuzun Amigosu ve Efsane Maraton Taraftar Grubu Lideri Tevfik Taşkın, Efma Reklam Firma Sahipleri Celal Şahin ile bazı taraftarlarımız göreve geldiğimiz gün bizleri ziyaret etmişlerdi. Ziyarette efsane maraton taraftar grubu olarak, ekibimizin 2. yarı ilk deplasmanı olan Zonguldak Kömürspor maçının sponsorluğunu üstlenmek istediklerini söylemişlerdi. Bildiğiniz gibi Çarşamba günü Zonguldak deplasmanına gideceğiz. Bu manada Efsane Maraton taraftar grubu adına bizlere destek veren Efma Reklam Firma Sahipleri Celal Şahin kardeşimize teşekkür ziyaretinde bulundu. Yaptıkları bu hareket Türk futbol tarihinde eşine az rastlanan bir olay. Bu manada verdikleri destekten dolayı kendilerine tekrar teşekkür ediyorum.”ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi