2018-2019 eğitim öğretim dönemi Okul spor faaliyetleri kapsamında Özel Zonguldak Final Temel Lisesi 4 kategoride Zonguldak ilimizde birinci oldu.Okulumuz Masa Tenisi  Genç Erkek Türkiye ikinciliği ,Masa Tenisi Genç Kız Bölge üçüncülüğünden sonra Taekwondo Genç Erkekler  Ferdi kategorisi 59 kiloda Fatih Şalvarcıoğlu ve  Yıldız  Erkekler  Ferdi Boks artı  81  kategorisinde Yavuz Kargidan il birincisi oldu.

Özel Zonguldak Final Temel Lisesi müdürü Ahmet ÖZKAN, " Okul spor faaliyetleri kapsamında katıldığımız 5 kategorinin 4 ünü derece ile tamamladık. Öğrencilerimizin göstermiş olduğu başarılarından dolayı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Emeği geçen öğrenci, antrenör ,öğretmen ve velilerimize teşekkürü bir borç biliyor,öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyorum.

 Final Eğitim Kurumları olarak milletimize olan sorumluluklarımızın, devletimize olan yükümlülüklerimizin farkındayız ve bugünün gençlerinin geleceğin Türkiyesi,bugünün gençlerinin Türkiye’nin her şeyi olduğunun bilincindeyiz. ‘ Her insan bir dünyadır’ felsefesi ile milli ve manevi değerlere bağlı devletimizin gösterdiği hedeflere emin adımlarla yürüyerek eğitimdeki görevimizi gururla sürdürüyoruz. ‘ dedi.


Editör: Haber Merkezi