Özel Zonguldak Final Temel Lisesi,Türkiye Finalisti

2018-2019 eğitim öğretim yılı Okul Sporları Masa Tenisi Gençler Türkiye Şampiyonası 16-18 Ocak 2019 tarihleri arasında Kastamonu ilinde yapıldı. 

Turnuvaların sonunda ilimizi temsil eden Özel Zonguldak Final Temel Lisesi, Masa Tenisi Genç Erkekler Türkiye Şampiyonasında Türkiye 2. si olmuştur.

Özel Zonguldak Final Temel Lisesi müdürü Ahmet ÖZKAN, "Müsabakalarda öğrencilerimizin göstermiş olduğu başarılarından memnunum.  Final eğitim kurumu olarak temel ilke ve amacımız, Türk milli eğitiminin ilke ve amaçlarına uygun,Atatürk ilke ve inkılaplarını özümsemiş,özgüveni yüksek,kendini ifade edebilen,akademik donanımlarıyla geleceğe hazırlanan,çağın koşullarına uygun,sosyal olgunluk düzeyi yüksek, ülkesini ve milletlini seven nesiller yetiştirmektir.

2018-2019 eğitim–öğretim yılının birinci dönemini tamamlarken öğrencilerimizi hem sportif hem de akademik anlamda hazır tutmaya çalıştık. Bu dönemi başarı ile geçirdiğimiz için çok mutluyum. Geçen sene elde ettiğimiz Türkiye 3. lüğünü bu sene 2. liğe taşıdık. Sporcularımız 2 senedir dereceye giriyor. Önünüzdeki sene hedefimiz Türkiye şampiyonluğu.Emeği geçen antrenör ,öğretmen ve velilerimize teşekkürü bir borç biliyor,öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyorum.Özel Zonguldak Final Temel Lisesi olarak ilimizi Masa Tenisi Genç Erkekler Türkiye 2. liğine taşımanın haklı gururunu yaşıyoruz.’’ dedi .

Editör: Haber Merkezi