Ankara deplasmanında 2 kez öne geçen Zonguldak Kömürspor, üstünlüğünü koruyamayınca 1 puana razı oldu

 TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, 6. Hafta mücadelesinde deplasmanda Ankara Demirspor ile karşılaşacak. Son iki maçını kazanarak çıkışa geçen Kırmızı-Lacivertli ekip Ankara Demirspor karşısına mutlak puan için çıktı.
Kocaeli Bölgesinden Sait Tuzcu yönettiği müsabaka Zonguldak Kömürspor'un vuruşu ile başladı. Karşılamaya iyi başlayan Zonguldak Kömürspor 19. Şahinali'nin attığı golle 1-0 öne geçti.
İlk yarı 0-1 Zonguldak Kömürspor'un üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya iyi başlayan Ankara Demirspor, beraberlik golü aradı. Zonguldak Kömürspor ise kontra ataklarla farklı arttırmaya çalıştı.55. Dakikada gelişen Ankara Demirspor atağında Serdar Eylik topu filelere gönderince maçta 1-1 lık eşitliği sağladı. Zonguldak Kömürspor 62. Dakikada Fatih Bektaş'ın golü ile tekrar 2-1 öne geçti. Son bölümler ise Ankara Demirspor baskısı altında geçti. 82.dakikada gelişen Ankara Demirspor atağında Can topu kafa ile Zonguldak kalesine gönderince maçta 2-2 lık beraberlik sağlandı. Son dakikalarda doğru ataklarını sıklaştıran Ankara Demirspor galibiyet için yüklendi. Zonguldak Kömürspor kalecisi Sinan yaptığı kurtarışlarla rakibe gol fırsatı vermedi. Karşılaşma 2-2 berabere sonuçlandı. Zonguldak Kömürspor puanını 7'ye çıkardı. 

HABER ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi