TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor ligde üst üste iki hafta maç yapmayacak. 27 Kasım’a kadar  resmi müsabakaya  çıkmayacak olan Zonguldak Kömürspor’da teknik heyet bu arayı en iyi şekilde  değerlendirmek için takımı ara kampına almayı hedefliyor.
Zonguldak Kömrüspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir, teknik ekibin  isteği  doğrultusunda  takımı kampa almak için Çaycuma ilçesinde  konaklama yeri ayarlamaya çalışıyor.
Teknik Patron Şenol Demir, saha açısından merkez’de sıkıntı yaşadıklarını, daha iyi şartlarda antrenman yapmak için takımı kampa almayı düşündüklerini belirtti.
Amed maçı  sonrası  izin verilen futbolcular Pazartesi günü şehre  dönecekler. Eğer kamp yeri ayarlanırsa  çalışmalar Çaycuma ilçesinde yapılacak. Yönetimin kamp yeri ayarlamak için yoğun şekilde girişimlerde bulunduğu öğrenildi.
ALINAN  PUAN ÇOK ÖNEMLİ 
Çarşamba günü oynanan Amed maçında alınan 1 puanın kendileri açısından çok değerli olduğunu belirten Teknik Patron Şenol Demir, yaptığı açıklamada şunları söyledi;” Alınan puan hep moral bulma açısından hem de  puantaj açısından çok  önemli.Oyuncu açısından sakatlarımız olduğu için eksik olmasına rağmen puan aldık. 3 maçtır yenilen bir takımız. Onun için zorlu deplasmanda aldığımız puan çok değerli. Net penaltı  pozisyonumuz var. Girdiğimiz pozisyonlar var. Penaltımız verilse veya girdiğimiz fırsatları  değerlendirsek daha farklı olurdu.
Sonuçta  bir puan bize ilaç gibi geldi.
KAMP YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ
 Ligde  iki hafta üst üste (Bay) geçeceklerini belirten  Demir, daha iyi çalışma  fırsatı yakalamak için Çaycuma ilçesinde  kamp yapmayı amaçladıklarını belirterek şunları söyledi;” Saha anlamında daha iyi çalışma ortamı  bulacağımızı düşündüğümüz için Çaycuma’da kamp yapmayı  planlıyoruz. Hakan Hürfikir Başkanımız  kalacağımız yer konusunda çalışmalarını  sürdürüyor. 27 Kasım’da kadar maçımız yok. Bu süre hem  çalışma açısından, hem de sakatlarımızın iyileşmesi açanından bizim için iyi olacak. Bu arayı en iyi şekilde  geçirmek istiyoruz”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi