TFF İkinci Lig Beyaz Grupta  Ligin ilk yarısı  Çarşamba günü  oynanan maçlarla tamamlandı.

Kısıtlı imkanlarla kurduğu kadro ile ligde  mücadele eden Zonguldak Kömürspor, ilk yarı maçları sonunda umduğunu bulamadı.

Kırmızı-Lacivertli ekip  ilk yarıda 9’u içeride, 9’u dışarıda olmak üzere toplam 18 maç oynadı. Bu müsabakalarda  4 galibiyet, 5 beraberlik, 9 yenilgi aldı. 18 gol attı, kalesinde 28 gol gördü ve topladığı 17 puanla  13’üncü basamakta yer aldı. Sezon başında  ligin ilk yarısını 20 puanla tamamlamayı hedefleyen Zonguldak Kömürspor,  bu hedefinin 3 puan gerisinde kaldı.

4 GÜN İZİNLİ

 Çarşamba günü oynanan ve 2-1 yenilgi ile sonuçlanan Afyon maçı sonrası 4 gün izin verilen Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular, Pazartesi gününden itibaren sezonun ikinci yarısının hazırlıklarına  start  verecekler.

YÖNETİM TEKNİK EKİPTEN RAPOR ALACAK

Zonguldak Kömürspor  A.Ş Başkanı  Hakan Hürfikir ve  yönetim kurulu üyeleri, antrenör Barış Şeref  ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacak.

 Yapılacak olan görüşmede ligin ilk yarıdaki  tablo ortaya koyulacak. Oyuncuların performansı  değerlendirilerek ayrılmak isteyen   futbolcuların durumu  konusunda  fikir alışverişinde bulunacak.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi